alternatif olarak hangi cinsi söyleyebilirsin?Bunun Cataglyphis olduğunu düşünmek üstün seviyede sallamak ile eşdeğer. Bunu 1 kilometre öteden Cataglyphis olmadığı belli. Cevap yazan arkadaşlara gayretleri için teşekkürler.
Kalitesiz tespit. Hangi cins ve tür olduğunu zaten belirttim. Güzel araştırmalar yapsanız inanın anlayacaksınız.Cataglyphis olduğu bir tahmin değildir, tespittir. Yine de alternatif olarak hangi cinsi söyleyebilirsin?
Petiole şekli yeterli. Sadece geniş thorax, oval petiole ve basık abdomenden parazitik türüm diye bağırıyor. Cataglyphis parazitik değildir, köle yapıcıdır.Konuyu açan arkadaş kraliçenin kafasını tam olarak çekerse netleşir olay.
Ooo hoşgeldin😁 senin gibilerini burda görmek çok güzel😉Kalitesiz tespit. Hangi cins ve tür olduğunu zaten belirttim. Güzel araştırmalar yapsanız inanın anlayacaksınız.
alternatif olarak hangi cinsi söyleyebilirsin?
Polyergus rufescens olduğunu belirtti arkadaş. Reklam olabileceğinden mesajını sildim. İnstagram hesabını paylaşmıştı.
Bana yazdığım adresten ulaşır mısın? Bir teklifim var. Senin yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Burda mesaj göndermek sınırlandırılmış.Polyergus rufescens olduğunu belirtti arkadaş. Reklam olabileceğinden mesajını sildim. İnstagram hesabını paylaşmıştı.
Güzel cevabın ve araştırman için teşekkürler.Polyergus ihtimali ilk seferde aklıma gelmedi fakat o da gayet yakın. Uçuş tarihi olarak da uyuyor zaten Polyergus'a. Vücut yapısı olarak gayet benziyor, fakat dediğim gibi kafasını çekerse herkes için kesin sonuç alınacaktır.
Dm gelebilirsinPetiole şekli yeterli. Sadece geniş thorax, oval petiole ve basık abdomenden parazitik türüm diye bağırıyor. Cataglyphis parazitik değildir, köle yapıcıdır.