Haklısınız, son fotoğrafla birlikte emin oldum postpetiole olmadığına. Özür dilerim uğraştırdığım için.Formicinae altfamilyasında bulunan tüm karıncalarda acidipore vardır. Formicada buraya aittir yani formicada da var. Fotoğraf tam düz bi şekilde yan profil çekilseydi belli olabilirdi veya arkadaş bilgi verirse ama fotoğraflardan yok gibi duruyor.
Cataglyphis sp. kraliçesi. Formica ile alakası yok.Postpetiole var mı hocam? Ben formica kraliçesi diye düşünüyorum
Üstte zaten Antlantis söylemiş?Cataglyphis sp. kraliçesi. Formica ile alakası yok.
Eklemek istedim. Ayrıca mandibulalarına ve abdomenine bakarak rahatça anlayabilirsin olmadığını. Aslında bu dediklerime de pek gerek yok.Üstte zaten Antlantis söylemiş?
Sağ taraftaki ayaklarını hareket ettiriyor ama tam hareket edemiyor
Gidici gibi duruyor.Arkadaşlar bu kraliçeyi sokakta buldum ve biraz yaralı hem türünü ögrenmek istiyorum hem de iyileşir mi onu merak ediyorum inşallah iyileşir ya.
Ekli dosyayı görüntüle 7137Ekli dosyayı görüntüle 7138
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben vücudunu düz yapmaya çalışıyorum fakat o büküyoGidici gibi duruyor.
Bacaklarını hareket ettiriyotBen vücudunu düz yapmaya çalışıyorum fakat o büküyo
Camponotus (Tanaemyrmex) sp. KraliçesiArkadaşlar bu kraliçeyi sokakta buldum ve biraz yaralı hem türünü ögrenmek istiyorum hem de iyileşir mi onu merak ediyorum inşallah iyileşir ya.
Ekli dosyayı görüntüle 7137Ekli dosyayı görüntüle 7138
Ama şöyleki hareket ediyo yani nasıl söyliyim ağzını açıyo falan işteCamponotus (Tanaemyrmex) sp. Kraliçesi
Çoktan ölmüş gibi duruyor. Öldükten sonra bir süre daha uzuvlarını oynatabilirler.
Şuan kendini bükmüş öylece duruyor ilk defa bir componotus gördüm o da yaralı inşallah ölmez iyileştirmeye çalışıyorum ama hâlâ aynıAma şöyleki hareket ediyo yani nasıl söyliyim ağzını açıyo falan işte
Hocam yaşayacağını sanmıyorum. Ümitlenmemenizi öneririm.Ama şöyleki hareket ediyo yani nasıl söyliyim ağzını açıyo falan işte
Şuan kendini bükmüş öylece duruyor ilk defa bir componotus gördüm o da yaralı inşallah ölmez iyileştirmeye çalışıyorum ama hâlâ aynı
Peki öyle olsun ama ne olur ne olmaz bir gün yanımda tutacağımHocam yaşayacağını sanmıyorum. Ümitlenmemenizi öneririm.
Hatalı verilen bilgiyi ve kafa karışıklığını Yusuf düzeltti. Onun haricinde söylenenler doğru. Takip ediyorum konuları, gerek olursa gelirim hocam.@Pratensis buraya bi el mi atsan hocam tapinoma dan cremaya crema dan formica ya formicadan messor prensi ne kadar gitti