Cinsi nedir?

Fıran0710

Yumurta
Üye
Normal cinslerden biraz daha iri duruyor.
Alanya da şans eseri balkon da buldum
Kanatlarını düşürmemiş ilk başta su vs. Vermem gereken birşey var mı ?

Ekli dosyalar

• IMG_5165.jpeg
    IMG_5165.jpeg
    21.8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5163.jpeg
    IMG_5163.jpeg
    18.7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5162.jpeg
    IMG_5162.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_5161.jpeg
    IMG_5161.jpeg
    24.8 KB · Görüntüleme: 21

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye

yağızalp

Replete
Üye
Kraliçe deyince bu kraliçenin çiftleşmiş olduğu anlamına gelmiyor.

Prenses bizim kanatlı kraliçeler için kullandığımız bir tabir. Neticede kanatlı olanlar da kraliçe, burada bir yanlışlık yok.
Arkadaş bilmiyor olabilir ondan dedim yani ben @Kiviant e öğretirken prens prenses ve kraliçe diye öğrettim karışmış olabilir

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Arkadaş bilmiyor olabilir ondan dedim yani ben @Kiviant e öğretirken prens prenses ve kraliçe diye öğrettim karışmış olabilir
Prenses tabirini dişi alateler için, kraliçe tabirini de dişi dealateler için kullanıyoruz. Bu sadece kraliçenin kanatlı olup olmamasıyla alakalı.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kraliçe olup olmadığını anlamanın tek yolu zaman mı
Kraliçe tabiri o bireyin döllenmiş olduğunu ifade etmiyor. Kanatlı olsa da kanatsız olsa da kraliçe. Biz kanatlı kraliçelere prenses diyoruz o kadar. Kraliçenin Döllenmiş olup olmadığını anlamak için arkadaşın dediği ilk işçilere kadar beklemeniz gerekiyor. Döllenmemiş kraliçeler çoğu zaman yumurtlamıyor veya dağınık yumurtluyor ama normal bir şekilde yumurtlarsa ve yumurtalarını geliştirirse işçi yerine orens çıkar.

Fıran0710

Yumurta
Üye
Kraliçe tabiri o bireyin döllenmiş olduğunu ifade etmiyor. Kanatlı olsa da kanatsız olsa da kraliçe. Biz kanatlı kraliçelere prenses diyoruz o kadar. Kraliçenin Döllenmiş olup olmadığını anlamak için arkadaşın dediği ilk işçilere kadar beklemeniz gerekiyor. Döllenmemiş kraliçeler çoğu zaman yumurtlamıyor veya dağınık yumurtluyor ama normal bir şekilde yumurtlarsa ve yumurtalarını geliştirirse işçi yerine orens çıkar.
Bu türe hakimseniz öncesinde takviye yapmam gerekir mu canlıya şekerli su tarzı