Formica cinsi kraliçe.Cinsi nedir?
Serviformica olduğunu nasıl tespit ettiniz?Serviformica altcinsinden formica kraliçesi abdomeni fotoğraflarsanız grubu ile ilgili fikrimiz olabilir belki
Hayvanın renkleri gözükmüyor ki? Formica rufa parazitik değil mesela ama serviformica altcinsindeki gruplarla benzer. Canlının renkleri gözükseydi böyle bir tahmin mümkün olabilirdi bence.Hocam göz aşinalığından dolayı daha önce gördüğüm hiçbir parazitik formica kraliçesinde thorax lekelenmesi görmedim
Hocam dikkatli bakarsanız hayvanın thoraxı lekeliHayvanın renkleri gözükmüyor ki? Formica rufa parazitik değil mesela ama serviformica altcinsindeki gruplarla benzer. Canlının renkleri gözükseydi böyle bir tahmin mümkün olabilirdi bence.
Haklısınız, 1. fotoğraftakine dikkatli bakmamışım.Hocam dikkatli bakarsanız hayvanın thoraxı lekeli
Sorun değil hocam❤️Haklısınız, 1. fotoğraftakine dikkatli bakmamışım.
Bir de hocam bir yanlışım yoksa formica rufa bildiğim kadarıyla formica fusca group türleri ve formica cinerea grup türlerinin paraziti değil miHayvanın renkleri gözükmüyor ki? Formica rufa parazitik değil mesela ama serviformica altcinsindeki gruplarla benzer. Canlının renkleri gözükseydi böyle bir tahmin mümkün olabilirdi bence.
Formicalar hakkında bilgim yok. Ben burada bilmediğim bir konu hakkında konuşmuşum benim hatam var.Bir de hocam bir yanlışım yoksa formica rufa bildiğim kadarıyla formica fusca group türleri ve formica cinerea grup türlerinin paraziti değil mi
Öğrenmiş oldunuz hocam 😁Formicalar hakkında bilgim yok. Ben burada bilmediğim bir konu hakkında konuşmuşum benim hatam var.
Neyi öğrenmiş oldum hocam?Öğrenmiş oldunuz hocam 😁
Neyi öğrenmiş oldum hocam?
Ben bunu biraz araştırdım ama bulamadım. Siz nerden bu bilgiye ulaştınız?F. Rufanın belirli gruplar altındaki türlere parazitik olduğunu
Serviformica altcinsinden formica kraliçesiCinsi nedir?
Ben bunu biraz araştırdım ama bulamadım. Siz nerden bu bilgiye ulaştınız?
Tamamdır teşekkürler. Forumda söylediği şeyi neden söylediğini açıklayabilen insanları görmek güzel.Formica rufa - AntWiki
www.antwiki.org
Hocam bu sayfada alt türlerin ve bu tür için kullanılan eski isimlerin altındaki kısmı okıyabilirsiniz