Oh be bende @Karınca16 nerelerde diyordum 🤩 . Bu arada kraliçenin bakımı çok çok zor isterseniz direk bulduğunuz yere salın.Colobopsis truncata kraliçesi/Prensesi.
Sağ olasın cansın aktif olamaya çalışacağım.Oh be bende @Karınca16 nerelerde diyordum 🤩 . Bu arada kraliçenin bakımı çok çok zor isterseniz direk bulduğunuz yere salın.
Arada bakıyordum profiline bir an hobiyi bıraktın sandım korktum 🤣.Sağ olasın cansın aktif olamaya çalışacağım.
@KingCat arkadaşımızın dediği gibi bakımı çok zordur buda bakım rehberi.Konu 'Colobopsis Truncata Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/colobopsis-truncata-bakim-rehberi.13060/
Yok, yok ne bırakması ben sadece kış uykusundaydım.🙃Arada bakıyordum profiline bir an hobiyi bıraktın sandım korktum 🤣.
Colobopsis truncata kraliçesi/Prensesi.
Oh be bende @Karınca16 nerelerde diyordum 🤩 . Bu arada kraliçenin bakımı çok çok zor isterseniz direk bulduğunuz yere salın.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bakımı zor ve başarı oranı düşük olsa da, şansımı denemek istiyorum.Sağ olasın cansın aktif olamaya çalışacağım.
@KingCat arkadaşımızın dediği gibi bakımı çok zordur buda bakım rehberi.Konu 'Colobopsis Truncata Bakım Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/colobopsis-truncata-bakim-rehberi.13060/
Siz bilirsiniz, forumun moderatörlerinden biri olan @Ares bu cinste zar zor işçi aldı bu karıncayı beslemeniz için düz kurulum yapmak yeterli olmuyor.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bakımı zor ve başarı oranı düşük olsa da, şansımı denemek istiyorum.
Göstermiş olduğunuz ilgi ve paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.Bu 3 konuyu okuyup bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca prensesi uçuş kayıt konusuna kaydederseniz elimizde veri bulunmuş olur. Bol şans.
Colobopsis Truncata Bakım Rehberi
Colobopsis Truncata Subfamily: Formicinae Tribe: Camponotini Bölge : Avrasya ve Avrupa Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu C Sınıf Olumsuz 100 Olumsuz Olumlu...karincaciftligim.com
Colobopsis Truncata
Öncelikle merhabalar geçenlerde bulduğum Colobopsis truncata türü için araştırmalar sonucunda bir test tüpü hazırladım.Ana mantığı dar girişli bölmeler oluşturmak ancak kraliçem ilk girişte bekliyor sadece kafasını deliğe sokuyor ve koyduğum şekerli suya da dokunduğunu görmedim.Eski tüpü çatlak...karincaciftligim.com