Fotoğrafa ihtiyaç yok zaten tespit yapılmış.Hocam bu fotoğrafı 3 gün önce çektim yani şuan fotoğraf alma imkanım yok
Hocam daha çok kafam karıştı. Bi resim birine bi resim diğerine benziyor 😂Ekli dosyayı görüntüle 62426
Monomorium
Ekli dosyayı görüntüle 62427
Strongylognathus
Siz karar verin hocam hangisinin daha çok benzediğine.
Resimler: Karınca dünyası forumu ve Ants New Jersey
Hocam detayları ve farkları görmemiz, bizim öğrenmemiz için iyi olurdu.Fotoğrafa ihtiyaç yok zaten tespit yapılmış.
Estağfurullah hocam ama bariz farkları tespit etmeniz detaylara inmeden tespit yapabilmenizi sağlar. Sizi anlayabiliyorum, eğer yardıma ihtiyacın olursa veya sorun olursa dmden ulaşabilirsin herkese.Hocam detayları ve farkları görmemiz, bizim öğrenmemiz için iyi olurdu.
Yapacak bir şey yok internetim yoktu ve düğündeyim çekebileceğim rahat bir ortam yoktuHocam detayları ve farkları görmemiz, bizim öğrenmemiz için iyi olurdu.
Bence farklar gözle görülebilir şekilde.Ekli dosyayı görüntüle 62426
Monomorium
Ekli dosyayı görüntüle 62427
Strongylognathus
Siz karar verin hocam hangisinin daha çok benzediğine.
Resimler: Karınca dünyası forumu ve Ants New Jersey
TeşekkürlerKonu sahibinden bağımsız lütfen emin değilseniz veya bilmiyorsanız tür/cins sallamayın. Her konuya yazma gibi bir zorunluluğunuz bulunmuyor. Yaptığınız sadece kafa karıştırmak oluyor.
Strongylognathus testaceus gruptan prenses.
Gerekli açıklamaları aşağıdaki konuda yapmıştım.
Hangi Tür ?
Akşam vakti bilgisayarımın üzerine kondu arkadaşlar olabildiğince detaylı çekmeye çalıştım, boyut ölçemedim ama küçük bir tür.karincaciftligim.com