Sadece bacağı nı değil bir antenide kopmuş yaşayıp yaşamayacağını zaman gösterir sağlıklı bir şeklinde ilk işçilerini çıkartabilirse gerisi gelir diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 54780Ekli dosyayı görüntüle 54781
Hemen evimin önünde buldum. Cinsi ne bilmiyorum, ancak bir bacağı kopmuş ve yaralıydı. Yaşar mı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Herhangi bir enerji veya protein vermeli miyim? Yapabiliceğim başka bir şey var mıdır?Rufibarbis tür grubundan bir Formica kraliçesi.
Anteni olmayan bir Messor Kraliçesi var elimde 4 işçisi var kurucu aşamalarında ve gayet sağlıklı.Genelde parça kopmalarında kraliçe yaşayamaz
Normalde bu tür Claustral bir tür yani ilk işçi çıkana kadar beslemeye gerek yok ancak bu karınca zarar görmüş yani enerji kaybetmiş ve bitkin halde bu neden le protein ve şekerli su vermenizde fayda var.Herhangi bir enerji veya protein vermeli miyim? Yapabiliceğim başka bir şey var mıdır?
Protein olarak en basit ne verebilirim? Herhangi bir böceğim yok elimde.Normalde bu tür Claustral bir tür yani ilk işçi çıkana kadar beslemeye gerek yok ancak bu karınca zarar görmüş yani enerji kaybetmiş ve bitkin halde bu neden le protein ve şekerli su vermenizde fayda var.
Çok az çiğ kıyma verebilirsiniz.Protein olarak en basit ne verebilirim? Herhangi bir böceğim yok elimde.
Hobide çok yeniyim de tam olarak ne kadar vermem gerekiyor hiç bilmiyorum? Küçük ekmek kırıntısı kadar versem olur mu?Çok az çiğ kıyma verebilirsiniz.
Evet hocam yeterli olacaktır.Hobide çok yeniyim de tam olarak ne kadar vermem gerekiyor hiç bilmiyorum? Küçük ekmek kırıntısı kadar versem olur mu?
Tamamdır çay kaşığından biraz daha az şekerli su da verdim pamukla. Şimdi bekliyorum çok teşekkürler.Evet hocam yeterli olacaktır.
Şimdilik bir şey vermene gerek yok. İleride, işçiler çıkınca canlı yem alman şart. Bu cins canlı yem olmadan beslenemez.Hobide çok yeniyim de tam olarak ne kadar vermem gerekiyor hiç bilmiyorum? Küçük ekmek kırıntısı kadar versem olur mu?
Ben teşekkür ederim.Tamamdır çay kaşığından biraz daha az şekerli su da verdim pamukla. Şimdi bekliyorum çok teşekkürler.
Kraliçe saldırıya uğramış kendini toparlaması için vermesinde fayda var.Şimdilik bir şey vermene gerek yok. İleride, işçiler çıkınca canlı yem alman şart. Bu cins canlı yem olmadan beslenemez.
Öyle bir şeye gerek yok. Kraliçeyi sadece tüpte tutması yeterli.Ben teşekkür ederim.
Kraliçe saldırıya uğramış kendini toparlaması için vermesinde fayda var.