Bir bacağı yok sıkıntı olur muMessor kralicesi
çok sorun olacağını zannetmiyorm fakat ölebilirde, yaşayabilirdeBir bacağı yok sıkıntı olur mu
Çok hareketli ama bir bacağı yok antenlerinde sıkıntı da yokçok sorun olacağını zannetmiyorm fakat ölebilirde, yaşayabilirde
o zaman sıkıntı olacağını zannetmiyorumÇok hareketli ama bir bacağı yok antenlerinde sıkıntı da yok
çok sorun olacağını zannetmiyorm fakat ölebilirde, yaşayabilirde
Kış uykusuna felan yatırmaya gerek varmı babam antalyadan getirdi Kocaeli de otuyorum sıcaklık farkıda var.o zaman sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Tamamdır teşekkürler.Bacağını kraliçeyi yakalarken kopartmışsınız, eğer abdomeninde bir ezik yoksa bir sorun olmaz, önemli olan antenler ve abdomen.
Hiç değilse 1 ay yatırmanda fayda var. Bu havalarda bulunan kraliçeler genelde yumurtlamaz zaten oyuzden kış uykusuna yatırmanda fayda varKış uykusuna felan yatırmaya gerek varmı babam antalyadan getirdi Kocaeli de otuyorum sıcaklık farkıda var.
Bana da öyle geliyor ama ilk kralicem olduğundan galiba hiç yatırasım yok 2 hafta bekliyip bakimmi yumurtlicak mi diye yoksa balkona mi koyimHiç değilse 1 ay yatırmanda fayda var. Bu havalarda bulunan kraliçeler genelde yumurtlamaz zaten oyuzden kış uykusuna yatırmanda fayda var
kapalı balkon varsa oraya koy bir kutunun içinde bezle sarıp.Bana da öyle geliyor ama ilk kralicem olduğundan galiba hiç yatırasım yok 2 hafta bekliyip bakimmi yumurtlicak mi diye yoksa balkona mi koyim
Malesef yok ama bolkonda kapalı büyük bir sandık var oranın içine koysam olur mu acabakapalı balkon varsa oraya koy bir kutunun içinde bezle sarıp.
olabilir, veya buz dolabına koyabilirsiniz. - dereceye düşmedikçe sıkıntı yok. ama kış uykusuna yatırmak zorunda değilsiniz, bana kalırsa 1 2 hafta tüpte kendi haline bırak yumurtlamazsa kış uykusuna yatırırsın.Malesef yok ama bolkonda kapalı büyük bir sandık var oranın içine koysam olur mu acaba
Tuğkan abi bir vidyosunda buz dolabında attığımda sağ çıkan da var sakat da demişti elimdeki tek kraliçe kaybetmek istemiyorum .olabilir, veya buz dolabına koyabilirsiniz. - dereceye düşmedikçe sıkıntı yok. ama kış uykusuna yatırmak zorunda değilsiniz, bana kalırsa 1 2 hafta tüpte kendi haline bırak yumurtlamazsa kış uykusuna yatırırsın.
onu bilemiyorum fakat buzdolabında derece ayarlı olduğu için riski daha az bence ama tuğkan abi dediyse bir bildiği vardır. sen yine de bence beklet bi 1 2 hafta, yatırmana gerek yok yumurtlamadığı sürece.Tuğkan abi bir vidyosunda buz dolabında attığımda sağ çıkan da var sakat da demişti elimdeki tek kraliçe kaybetmek istemiyorum .
Tamam knk sağol.olabilir, veya buz dolabına koyabilirsiniz. - dereceye düşmedikçe sıkıntı yok. ama kış uykusuna yatırmak zorunda değilsiniz, bana kalırsa 1 2 hafta tüpte kendi haline bırak yumurtlamazsa kış uykusuna yatırırsın.
tetramorium ların abdomen kısımlarında biraz kızılık var ben biraz daha inceledim sırf siyah.Ama abdomen kısmında çizgiler var messorlarda varmı çok bilgim yokBen tetramorium kraliçesi olduğunu düşüyorum.