Cataglyphis bicolor gruptan işçi olduğunu düşünüyorum.
Deniz kenarına benziyor yer yapısı. Ama konuş sahibi cevaplar.Nerede buldunuz?
Hocam nodus bir türdür. Ve bu fotoğraflardan tür tespiti yapılamaz. En fazla grup söylenebilir. Sizin yaptığınız tugkan abiden kalma bir alışkanlıktır. Zamanında renklere göre tür tespiti yapardı. Ve herkes böyle öğrenmişti. Ben de bir gün renklere göre tür tespiti yapıp, üstüne savunmuştum. Bir günde 10 tane beğenmedim gelince bir şeyler yanlış dedim. 😁
Tamamdır hocam birdaha olamaz😁Hocam nodus bir türdür. Ve bu fotoğraflardan tür tespiti yapılamaz. En fazla grup söylenebilir. Sizin yaptığınız tugkan abiden kalma bir alışkanlıktır. Zamanında renklere göre tür tespiti yapardı. Ve herkes böyle öğrenmişti. Ben de bir gün renklere göre tür tespiti yapıp, üstüne savunmuştum. Bir günde 10 tane beğenmedim gelince bir şeyler yanlış dedim. 😁
Konum olarak sormuştum.Deniz kenarına benziyor yer yapısı. Ama konuş sahibi cevaplar.
Bu soruma “Beğenmedim” tepkisini veren kişi sebebini de açıklayabilir mi lütfen?Nerede buldunuz?
Hocam bu emojinin atılmasına çok fazla takılma bence.Ha tabi ki eğer doğru bilgi verirsen ve ona rağmen troll amaçlı atılırsa ayrı ama burda zaten soru sormuşsun ve ona atmış arkadaş.Yani o emoji yazdığın şeyi yanlış bilgiymiş gibi göstermiyor.Belki yanlışlıkla ona tıklanmış olabilir.Bu soruma “Beğenmedim” tepkisini veren kişi sebebini de açıklayabilir mi lütfen?