Evet hocam messor.Messor olduğunu düşünüyorum ama görüşlerinizi almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 49475
Ekli dosyayı görüntüle 49476
Ekli dosyayı görüntüle 49477
Ekli dosyayı görüntüle 49479
Evet hocam messor.Messor olduğunu düşünüyorum ama görüşlerinizi almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 49475
Ekli dosyayı görüntüle 49476
Ekli dosyayı görüntüle 49477
Ekli dosyayı görüntüle 49479
Ne demek.Teşekkürler
Önemli değilTeşekkürler
Valla ben Ankaradayım bulamadım.😐Hocam bugün sağlam messor uçuşu var galiba ülke genelinde. Ben 10-15 tam buldum ama 3 tane aldım. Kütahya
Maşallah hocam hayırlı olsun.Hocam bugün sağlam messor uçuşu var galiba ülke genelinde. Ben 10-15 tam buldum ama 3 tane aldım. Kütahya
Hocam bide kanatlılar vardı. Başta onları aldım yapay ortamda çiftleştirecektim. Sonra 20 metre öteye gittim. Bir sürü kraliçe vardı.Maşallah hocam hayırlı olsun.
Yapay ortamda nasıl çiftleştirebilirsin var mı örnekleri hocamHocam bide kanatlılar vardı. Başta onları aldım yapay ortamda çiftleştirecektim. Sonra 20 metre öteye gittim. Bir sürü kraliçe vardı.
Bende Kütahya, Simavdayım 1 haftadır heryerde messor görüyorum.Hocam bugün sağlam messor uçuşu var galiba ülke genelinde. Ben 10-15 tane buldum ama 3 tane aldım. Kütahya
Hocam bir lapa koyunca hallediyorlar.Yapay ortamda nasıl çiftleştirebilirsin var mı örnekleri hocam
Hocam bende yeni geldim kraliçe arıyordum 1-2 saat aradım şansım yokmuş bulamadım. 😞😞Hocam bide kanatlılar vardı. Başta onları aldım yapay ortamda çiftleştirecektim. Sonra 20 metre öteye gittim. Bir sürü kraliçe vardı.
Hallediyorlar 😄Hocam bir lapa koyunca hallediyorlar.
Olabiyo öyle ben okuldan eve dönerken 15 tane camponotus gördüm 10 tane aldım 10 dakikadaHocam bende yeni geldim kraliçe arıyordum 1-2 saat aradım şansım yokmuş bulamadım. 😞😞
Messor cinsi*Messor türü bir kraliçe işçiler çıktıktan sonra tohumlar eksik etmeyin