Aynı şey başıma geldi kraliçe ölmüştü. Yaşayacağını sanmıyorum. Messor gibi geldi bana da.Yolda giderken yerde kıvranıyordu ve bir bacağı kopuk. Yaşar mı?
Bende çok yaşayacağını zannetmiyorum abdomenin üst tarafındaki vücududa zarar görmüş ama yinede ümit kesmeyeceğim ayrıca şekerli suylada ilgilenmedi.@kağan77 Katılıyorum. Daha net bir fotoğraf atarsan, daha kesin bir cevap verebiliriz. Beyaz bir kâğıdın üstüne koyup, iyi bir ışıkla fotoğraf çekebilir misin?
Kimseyi de yanlış bilgilendirmek istemem. Ne de olsa bir canlıya bakılacak, ona göre araştırma yapmak lazım.
inşallah yaşarda tahminde bulunuruz 😁Hâlâ kararsızım.
Teşekkürler ederim Samet arkadaşıma ama benlik hiçbir sorun yok çözümün kimde olduğu önemli değil maksadımız insanlara yardımcı olmak kendisine de moderatörlerimize de teşekkür ederim .Moderatör arkadaşlardan ricam, @ashira arkadaşımızın mesajını çözüm işaretleyebilirlerse çok sevinirim. Kendisi daha önce doğru bir tahmin de bulunmuş.🙏
İnşallah.inşallah yaşarda tahminde bulunuruz 😁
Bu konu forumda çok tartışıldı ama genelde ya önerilmedi ya da bir sorun olmayacağı söylendi. Ama bence yine de dene; sadece 3-4 saat dondurucuda beklet.malesef kraliçe öldü ama aklımda şöyle birşey var ölü kraliçenin abdomenini yumurtaları olan kraliçemi verirsem nasıl olur? @Ares