dostum sen hala anlamıyorsun deneyimledim diyorum stresten dolayı rengi souyor stres atlatıldıktan sonra geçiyor ALLAH ALLAH eline nitens geçince denersin gözlemlersin olay biter uzatmanın manası yok strese sokmak istemiyorum diyorum hala dene dene dene diyorsun yeter inanmıyorsan nitens bulunca deneevet bu türden yok bu nedenle ben deneyemem araştırdım alakalı bir şey bulamadım hipotezi sunan da ben değilim sizsiniz bu nedenle özellikle sizden bir şey bekliyorum fakat gördüm demek dışında hiçbir şey yok maleesef gördüm demenin de bilimsel hiçbir anlamı yok siz strese renk değiştirdiğini gördüm dersiniz başkası karanlıkta parladığını gördüm der başkası soğukta koyulaşıyor der bir kanıt olmadın hiçbirinin anlamı olmaz bilgi kirliliği olurlar sadece
bilim inanıp inanmamakla olmaz kesin bir şey var diyorsunuz kanıt sunarsınız doğruyu söylediğinizi biliriz, sadece gördüm dersiniz kanıtlar ise aksini gösterir sizin uydurduğunuzu biliriz şuandaki durum hangisi sizce?
sen anlamıyorsun öylesine ben gördüm demenin anlamı yok bilgi kirliliği yapıyorsun sadecedostum sen hala anlamıyorsun deneyimledim diyorum stresten dolayı rengi souyor stres atlatıldıktan sonra geçiyor ALLAH ALLAH eline nitens geçince denersin gözlemlersin olay biter uzatmanın manası yok strese sokmak istemiyorum diyorum hala dene dene dene diyorsun yeter inanmıyorsan nitens bulunca dene
son kez söylüyorum kanıtlayabilirim fakat strese sokmam gerekir ve ben bunu istemiyorum ha eğer çok merak ediyorsanız canlınızı strese sokarak deneyebilirsiniz artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Bir bilgi ortaya atıyorsanız bilginizi destekleyecek kanıt, kaynak sunmalısınız. Deney yapamayacaksan bile "streslendiğinde vücutlarındaki şu şey sayesinde renk değiştirebiliyorlar. İşte vücutlarındaki bunu sağlayan şeyin kaynağı da bu makale" diyemiyorsan eğer sadece "bu bir gözlem ama size hiçbir kanıt sunamam" diyorsan çok doğal olarak bu bir safsata olarak değerlendirilir. İnanıp inanmak meselesi değil. Niye birilerine inanalım ki? Bilmek istiyoruz.
dostum dene ve görBir bilgi ortaya atıyorsanız bilginizi destekleyecek kanıt, kaynak sunmalısınız. Deney yapamayacaksan bile "streslendiğinde vücutlarındaki şu şey sayesinde renk değiştirebiliyorlar. İşte vücutlarındaki bunu sağlayan şeyin kaynağı da bu makale" diyemiyorsan eğer sadece "bu bir gözlem ama size hiçbir kanıt sunamam" diyorsan çok doğal olarak bu bir safsata olarak değerlendirilir. İnanıp inanmak meselesi değil. Niye birilerine inanalım ki? Bilmek istiyoruz.
DOSTUM BENDE BESLEMEYE PAZARTESİ BAŞAMADIM BURADA BİLGİ KİRLİLİĞİ FALAN YOK DENE DİYORUM DENEMİYORSUN HALA KONUŞUYORSUN4 yılı aşkın süredir karınca besliyorum, dene ve gör diyorsun :d?? Ben de son kez söylüyorum bilgi kirliliği yapmayın.
BEN SANA GELİPTE HAYVANIN RENGİ SARIDAN KIRMIZIYA DÖNÜYOR DEMİYORUM RENKTE SOLMA VE AÇILMA OLUYOR DİYORUM4 yılı aşkın süredir karınca besliyorum, dene ve gör diyorsun :d?? Ben de son kez söylüyorum bilgi kirliliği yapmayın.