Cins Tahmin Yarışması - Amatör Fotoğraflar

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Makro Fotoğrafçı
Üye
Yarışmaya katılan herkese teşekkürler, sonlanmıştır. Tamamen doğru cevap vermeye yaklaşan çok kişi oldu, sadece 1 yanlışı olanlar var. Ama 16 cinsin tamamını doğru cevaplayan 1 kişi var sadece. O da @Begonza oldu. Tebrik ediyorum arkadaşı. Doğru cevabı merak edenler üstte @Begonza'nın mesajını bulup bakabilirler, hepsi doğru zaten. Yarışmamız yakın bir tarihte daha da zorlayıcı fotoğraflarla ve cinslerle tekrar edilecek. Yarışma formatıyla alakalı bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Sağ olun.

Demo

Gamergate
Yardımsever
Üye
Yarışmaya katılan herkese teşekkürler, sonlanmıştır. Tamamen doğru cevap vermeye yaklaşan çok kişi oldu, sadece 1 yanlışı olanlar var. Ama 16 cinsin tamamını doğru cevaplayan 1 kişi var sadece. O da @Begonza oldu. Tebrik ediyorum arkadaşı. Doğru cevabı merak edenler üstte @Begonza'nın mesajını bulup bakabilirler, hepsi doğru zaten. Yarışmamız yakın bir tarihte daha da zorlayıcı fotoğraflarla ve cinslerle tekrar edilecek. Yarışma formatıyla alakalı bir öneriniz varsa yazabilirsiniz. Sağ olun.
Yarışma cins tespiti için düzenlendi. Sonraki yarışma(lar)da bazı cinslerin tür tespiti için de karışık bir yarışma düzenlenebilir.

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Ben çok keyif aldım, bilgilendirici de oldu. Herkesin eline sağlık.
@Cihan__ iki yanlışla adaya veda ediyoruz valizlerimizi hazırlayalım.
@PRS.macro teşekkürler etkinlik için.
Kazanan arkadaşı tebrik ederim.❤️🍫
Birdaha ki sefere adaya daha güçlü dönmeliyiz yoksa ada bize acımayacak😁

Begonza

Brachypterous
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
@Enesersoy45 Mükemmel bi hocasın ama kabul et öğrencin de mükemmel. HOCAAAM BOYNUZ KULAĞİ GEÇTİ KABUL ET!