detaylı inceleme yaptım evet benziyor.oxyopomyrmex sp. olduğunu düşünüyorum.
sp. dediğiniz neyin kısaltması acabaTetramorium sp.
Türü belirlenemez anlamına geliyor bir nevi.sp. dediğiniz neyin kısaltması acaba
X sp. = x cinsinin herhangi bir türü.sp. dediğiniz neyin kısaltması acaba
Tam doğru söyleyememişim, kusuruma bakmayın. Bu fotoğraflarla belirlenemez anlamında demiştim. Yoksa niye belirlenemez olsun ki.Türü belirlenemez demek doğru bir ifade değil, yeterli görsel ve keylerle gayet belirlenebilir. Sp "species" kısaltması, o cinsin herhangi bir türü anlamında kullanılıyor.
+Liometopum için de aynısı geçerliŞu Oxyopomyrmex furyasını kim başlattı bilmiyorum ama acilen bırakılması gerekiyor. Oxyopomyrmex cinsi öyle yaygın ve kolay bulanabilecek bir cins değil. Bu boyutlarda da olmuyor 3 mm kraliçesi.
Her tetramorium konusu altında Oxyopomyrmex cevabı görmekten sıkıldım artık. Bilmiyorsanız yazmak gibi bir zorunluluğunuz bulunmuyor.
6 taneside aynı tür olmayabilir isterseniz onlarında fotoğrafını atın ya da eminseniz sorun yok.Benim elimde bu türden 6 tane var 4 tanesini sahiplendirmek istiyorum almak isteyen var ise benimle DM aracılığıyla iletişime geçebilir
Eminim hepsini aynı uçuştan bulmuştum detaylı incelemede yaptım hepsi aynı tür6 taneside aynı tür olmayabilir isterseniz onlarında fotoğrafını atın ya da eminseniz sorun yok.