Ben ekim yaptıktan sonrası için ilaçlama konusunu soruyorsunuz sandığımdan alakasız bir cevap vermişim.Ben sordum bana ilaçsız dedi ama inşallah yalan söylememiştir 1 kolonime verdim başka hiç vermedim şimdi onlarıda alıcam saolun gerçekten sinirim bozuldu şuan şaka gibi ama temiz ilaçsız çim tohumu bulamıyorum …
Aldığım yerde aktar dı fakat bu resimdekikerden birinin ağzını açmış oradan verdi bana iyi ki de şüphelenmişim temiz ve ilaçsız alabileceğim bir yer var mı?
Baharatciya gidip kuş yemi alsan dağa sağlıklı olurÇok sorun olacağını zannetmiyorum ki zaten kabuğunu yemiyorlar.
Peki baharatciğa gidip kuş yemi alayacağım. Umarım Dağa sağlıkılı olur.Baharatciya gidip kuş yemi alsan dağa sağlıklı olur
https://benimaktar.com/?s=çim+tohumu&post_type=product böyle bir site buldum Belki işinize yarar
çim tohumu yerine tavuk veya muhabbet kuşu yemi de kullanabilirsiniz eğer bulamazsanızBen sordum bana ilaçsız dedi ama inşallah yalan söylememiştir 1 kolonime verdim başka hiç vermedim şimdi onlarıda alıcam saolun gerçekten sinirim bozuldu şuan şaka gibi ama temiz ilaçsız çim tohumu bulamıyorum …
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Aldığım yerde aktar dı fakat bu resimdekikerden birinin ağzını açmış oradan verdi bana iyi ki de şüphelenmişim temiz ve ilaçsız alabileceğim bir yer var mı?
çim tohumu istiyorsanız mutlaka ilaçlı olup olmadığına dair bilgi vardır üzerindeArkadaşlar benim yaklaşık 50 tür tohumlu karışımım var zaten daha da zenginleştirmek için ilaçsız çim tohumu arıyorum benim şuan kullandığım bazı tohumlar şu şekilde
Gül çilek haşhaş meyve sebze siyah beyaz susam akasya ağacı tohumu gibi birçok tohum var ayrıca çeviz fındık çekirdek ve yabanı otların tohumlarını ekledim
sanmam ama iletişim numarası var oradan sorabilirsinizSizce bu ilaçlı mıdır ?
Ekilmelik değildir heralde bunlarda 😅
Yahu muhabbet kuşu yemi zaten ilaçsız çim tohumu isterseniz alıp ekin çim çıkacaktır araştırma yapabilirsiniz muhabbet kuşu yemini ekince ne olur diye bir kaç kişi denemiş zatem çim çıktığını söylemişler