Küçük bir outworlde bağlayabilirsin.25 işçili lasius kolonimin 15 işçisi çikiş pamuğundan çikmaya calisiyor bu sebepten pamuğu açip balli su veremiyorum ne yapmaliyim
Karıncaları zaten teraryuma almıyoruz,formikaryuma alıyoruzMevcut ortam artık yetersiz geliyor ve keşif yapmak istiyorlar 25 işçi teraryum için az ana outworlde bağlaman durumu çözer
Onu kastetmiştim kelime karışıklığı olmuşKarıncaları zaten teraryuma almıyoruz,formikaryuma alıyoruz
neden düz bal hocam?Ben şırınganın ucuna iğne takıp halledebiliyorum outworlde sahip değilseniz deneyebilirsiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ballı su verme düz bal ver
antscanada da jöle veya balımsı yoğun bi madde veriyodu sebebi buymuş mantıklıBir kraliçenin midesinde birim hacme düşen protein miktarı ne kadar fazla olursa yumurtlama o kadar tetiklenir larvalar da daha hızlı büyür şöyle düşünün bir larvanızda x kadar protein x kadar su var larvalar ömürleri boyunca tuvaletlerini yapamazlar su midelerinde yer kaplayacaktır ama diğer larvada 2x protein var büyüyebilmesi için daha çok kaynağa sahip
Ufak bilgi larvalar hayatları boyunca dışkılamaz koza ördükleri de kozaların bir kısmında siyah nokta olur işte o 💩tur ve o 💩un ıslak pamuğa deymemesi gerekir yoksa suda bakteri üreyebilir suyun rengi değişmediği sürece ve pamukta küf olmadıkça transfer etmenize gerek yoktur.
Ekli dosyayı görüntüle 13077
Yukarıda gördüğünüz pembe rengi bakteriler yüzünden
Nerden girdik nereden çıktık iyi hobiler 🙂
Bahsettiğiniz siyah noktalar pamuğa götürülmüş ve o bölgede pembeleşme başlamış kolonilerimden birisinde. İki de işçi kaybetmişim 😶. Kesinlikle ilk fırsatta böyle bir durumda transfer yapın arkadaşlar.Bir kraliçenin midesinde birim hacme düşen protein miktarı ne kadar fazla olursa yumurtlama o kadar tetiklenir larvalar da daha hızlı büyür şöyle düşünün bir larvanızda x kadar protein x kadar su var larvalar ömürleri boyunca tuvaletlerini yapamazlar su midelerinde yer kaplayacaktır ama diğer larvada 2x protein var büyüyebilmesi için daha çok kaynağa sahip
Ufak bilgi larvalar hayatları boyunca dışkılamaz koza ördükleri de kozaların bir kısmında siyah nokta olur işte o 💩tur ve o 💩un ıslak pamuğa deymemesi gerekir yoksa suda bakteri üreyebilir suyun rengi değişmediği sürece ve pamukta küf olmadıkça transfer etmenize gerek yoktur.
Ekli dosyayı görüntüle 13077
Yukarıda gördüğünüz pembe rengi bakteriler yüzünden
Nerden girdik nereden çıktık iyi hobiler 🙂