Çiftleştirme

Mami192192

Yumurta
Üye
L8 erkek bir regalisim var. Dişi bir regalis alıp adult olduğunda çiftleştirmeyi planlıyorum fakat daha önce hiç çiftleştirme yapmadım, deneyimim yok. Ne önerirsiniz, yapabilir miyim?

kuzeyss

Larva
Rehberkolik
Üye
Tekrardan merhaba. Öncedende görüşmüşlüğümüz var, dişiyle ikisini aynı vakit adult yaparsan erkekte sperm web gördükten sonra neden olmasın. Pokilerde dikkat etmen gereken konular var. Erkeği dişinin yanına attığın zaman çiftleşme süresi boyunca birlikte yaşarlar 4 5 ay civarı birlikte yaşarlar ve en sonunda dişi erkeği yer. Bu şekilde deneyebilirsin istersende seans usulü klasik deneyenbilirsin. Çiftleştirme vakti akşam olursa daha iyi erkeğin sperm web örmesi için dişinin teraryumuyla erkeğinkini yan yana tut feremonu algılayıp gece drumming yapacaklardır muhtemelen bu sayede erkek daha hızlı sperm web örecek. Dişi eşleştirmeden önce tok olmalı mutlaka iyice besle. Ayrıca pokiler eş seçiyor biraz şans işi. Dişi nerdeyse 0 toleranslıdır erkeğe karşı. Çiftleştirmenin zorluklarından bahsedeyim sana, terra yüksek ve büyük alan oldığu için herhangi bir saldırı halinde öngöremeyip müdahale edemezsin bu 1, bir diğer sıkıntıda pokiler kokonu ağaç kovuğu gibi alanlara dar kısımlara yaparlar. Takibi yapamazsan anne açar kokonu. Önerim başka bir türde tecrübelenip denemen. Tabi risk alamayan şampanyadan içemez karar senin ben bilgilerimi aktardım.