Ben biraz bu konuda çok vereceğim ama sevdiğinizi keşfederek bakabilirsiniz. Tecrübeli konumdan geldi soru

1.
Celeste (chill olarak takılırsınız arkaya müzik açabilirsin ama gerek olmuyor. 2D parkur oyunu zaten 30 dakika oynamak kesiyor.)
2.
Undertale ( hikayesi çok kısa ama her oynayışında her farklı hareketinde oyun sonu değişiyor. Kısa ama eğlenceli.)
3.
20 Small Mazes (çerezlik 1 saate bitirip atarsın kenara)
4.
Dead Cells (Alacaksan bütün dlclerle al. Önce izle biraz mantığını anlar sevip sevmeyeceğini anlarsın. Hades yokken bu vardı. Tarzı farklı ama seversin. )
5.
Dicey Dungeons (Zar oyunu ama biraz farklı yaklaşmışlar. Savaşıyorsun ama zar atarak güzel hoş bir süre götürür. )
6.
Spyro Reignited Trilogy (Çocuk oyunu gibi ama eski tarz böyle Mario zamanlarından bir oyun istersen zevkli 3 oyun tek paket. )
7.
Hue (bir çırpıda oynayıp geçeceğin renk ile ilerleme oyunu. )
8.
Transistor (biraz taktiksel zaman oyunu ama hoş bir konsepti vardı ben beğendim. 5 saate bitirmişim. Güzel bir maceraydı. )
9.
Semblance ( 2D parkur oyunu 4 saat oynamışım. )
10.
Bioshock serisini oynayabilirsin. Hikayesini anlamak için ben çok uğraşmadım ama hoş bir hikayesi vardı ve bayağı eğlenceliydi.
11.
Dishonored (Taktiksel ilerleme oyunu. İstersen bam güm gidersin istersen saklanarak gidersin. Tamamiyle senin seçiminle gider. Oyunda verdiğin kararlar oyun sonunu değiştirir. )
12.
Limbo ( Yürüme oyunu ama seversin. Little nightmare oynadıysan tam o tarz. Oynamadıysan o da olur. ) -
13.
Doom 2016 ve Doom Eternal ( Oynamışsındır diye düşünüyorum ama oynamadıysan girer iki uzaylı keser stres atar rahatlarsın. )
14.
Hotline Miami ( hızlı tempolu aksiyon Shooter diyebilirim sanırım tanımlamak için. )
15.
High on Life deneyebilirsin. Rick and morty yapımı farklı tarz bir oyun.
16.
Guacamelee! Gold Edition ( bilmiyorum sever misin ama bir bak istersen.)
17.
Bugsnax (Slime Rancher oynadığın için önerdim.)
18.
Supraland (Grafik olarak belki güzel gelmeyebilir ama oynanış olarak güzel. Bir kaç oyunu var bakabilirsin. )
19.
Disney Epic Mickey: Rebrushed (Tatlı bir tasarımı var. Grafiksel olarak smooth ve güzel gelen bir oyun oynanışı da eğlenceli. )
20.
Lies of P ( Soulslike oynamadıysan giriş yapabilirsin. Günlük 1 Boss kesersin gibi olur. Fakat tek dert bayağı bir sinir stres olabilirsin.)
Genel olarak çok ünlü olmayan oyunlardan (yani büyük çaplı dünyada duyulan oyunları önermek istemedim.) ve kısa zamanlı oynayıp zevk alabileceğin oyunlardan önermeye çalıştım. Çok seçenek vardı o yüzden bu kadar azaltabildim öneri listesini. Bazıları chill olmayabilir ama bir bakıp karar verebilirsin. İyi eğlenceler dilerim. İstediğini sorabilirsin bu arada müsait oldukça cevaplarım. Oyun isimlerini de renkli yapıyorum kopyalaman kolay olsun.