Aslında bu kadar teferruata gerek yok standart bir oda sıcaklığı 23 24 derece zaten bu da gayet yeterli bi sıcaklıkMerhaba ben karınca hobisine yeni başladım ısıtıcı ped aldım derecesini ayarlamak için termostat almam lazım mı?
Eğer lazım ise elektirik faturasına fazla yansır mı?
Yanış konuya yazmış olabilirim kusura bakmayın.
Aldığınız pedi de girebilirmiyizMerhaba ben karınca hobisine yeni başladım ısıtıcı ped aldım derecesini ayarlamak için termostat almam lazım mı?
Eğer lazım ise elektirik faturasına fazla yansır mı?
Yanış konuya yazmış olabilirim kusura bakmayın.
anlayamadımAslında bu kadar teferruata gerek yok standart bir oda sıcaklığı 23 24 derece zaten bu da gayet yeterli bi sıcaklık
Aldığınız pedi de girebilirmiyiz
ben samsunda oturuyorum ve ev genellikle soğuk oluyor son zamanlarda hava yağışlı ve soğukAslında bu kadar teferruata gerek yok standart bir oda sıcaklığı 23 24 derece zaten bu da gayet yeterli bi sıcaklık
Aldığınız pedi de girebilirmiyiz
İyi hobiler dilerim. Kullandığınız ısıtıcı ped ortalama olarak saat başı 5 watt enerji tüketmekdedir. Hocam siz bunu 7/24 açık bırakacağınızı varsayarak hesaplıyorum;anlayamadım
anlayamadım
Ekli dosyayı görüntüle 47936
Eğer gorebilirmiyiz dediyseniz bunu satın aldım.
ben samsunda oturuyorum ve ev genellikle soğuk oluyor son zamanlarda hava yağışlı ve soğuk
Termostat gereksiz elektrik harcamasını önler sadece, pedin sıcaklığını ayarlamaz hocam. Çalışma prensibi şöyledir kısaca; diyelim ki siz bir formikaryumu sabit 20 derecede tutmak istiyorsunuz. Bu değeri termostatdan ayarlıyor gerekli bağlantıları yapıyorsunuz. Termostat içerideki dereceyi ölçüyor, içerisi 20 dereceyi görünce ısıtıcı pedi anahtarlama yolu ile kapatıyor. Eğer içerisi tekrardan 20 derecenin altına düşerse, anahtarlama yolu ile ısıtıcı pedi aktif hale getiriyor. Bu sayede gereksiz elektrik tüketmemiş oluyorsunuz.teşekkürler peki termostat almalı mıyım çok sıcak olur mu