Cataglyphis cinsi bir kraliçem var. Tüpteki sıcaklık kaç derece olmalı? İşçiler çıkınca inşallah outworld'e koyacağım. Outworld'ün sıcaklığı kaç derece olmalı?
teşekkür ederimYatıyor hangi ay olduğunu bilmiyorum ama 15-18 derece arasında 2 ay yatıyor
Şimdiden outworlde bağlamanızı tavsiye ediyorum. Bu türün yapısı gereği avlanma içgüdüsü bulunuyor. Ve yanına köle işçi koyabilirsiniz.Cataglyphis cinsi bir kraliçem var. Tüpteki sıcaklık kaç derece olmalı? İşçiler çıkınca inşallah outworld'e koyacağım. Outworld'ün sıcaklığı kaç derece olmalı?
Nasıl yani direkt outworlde mi koyayım ve canlı besleme mi yapayımŞimdiden outworlde bağlamanızı tavsiye ediyorum. Bu türün yapısı gereği avlanma içgüdüsü bulunuyor. Ve yanına köle işçi koyabilirsiniz.
evet direk outworlde koyun örnek outworld youtubedan veya forumdan bulabilirsiniz canlı beslemede yapmanız lazımNasıl yani direkt outworlde mi koyayım ve canlı besleme mi yapayım
Tamamdır Peki tartara mı un kurdu mu önerirsiniz ve ne kadar büyüklükte olsunevet direk outworlde koyun örnek outworld youtubedan veya forumdan bulabilirsiniz canlı beslemede yapmanız lazım
canlı yem çeşitliliği her zaman iyidir ikisinden de ver orta boyda bir un kurdunu ortadan ikiye bölüp verebilirsinTamamdır Peki tartara mı un kurdu mu önerirsiniz ve ne kadar büyüklükte olsun
Outworlde bağladıktan sonra kraliçeyi bulduğunuz yerin yakınlarından en az 1 tane işçi alıp kraliçenizin yanına koyun.Tamamdır Peki tartara mı un kurdu mu önerirsiniz ve ne kadar büyüklükte olsun