Kraliçe değil işçi, bu fotoğraflardan tür tespiti yapılamaz ama Cataglyphis gibi gözüküyor daha net fotoğraf gerekiyor.Türü nedir ve acaba kraliçe mi? Yazlıkta buldum, Mersin'de.
Çok teşekkürler hocamKraliçe değil işçi, bu fotoğraflardan tür tespiti yapılamaz ama Cataglyphis gibi gözüküyor daha net fotoğraf gerekiyor.
Lütfen daha net fotoğraflar atın.Çok teşekkürler hocam
Haklısınız ama çok hızlı hareket ediyordu düzgün çekemedim kusura bakmayınLütfen daha net fotoğraflar atın.
Evet hocam ben de anlamadım hobide o kadar tecrübem yokHocam camponotus işçisine benziyor
Doğru bir tespit olmayabilir. Hala elinizde ise yeni bir fotoğraf atın. Çözümü geri çekermisiniz.Haklısınız ama çok hızlı hareket ediyordu düzgün çekemedim kusura bakmayın
Evet hocam ben de anlamadım hobide o kadar tecrübem yok
Hocam yandan bakınca camponotus benzettim @KingCat hocamın dediği gibi daha net fotoğraf atarsanız yardımcı olabilirizHocam çenes
Haklısınız ama çok hızlı hareket ediyordu düzgün çekemedim kusura bakmayın
Evet hocam ben de anlamadım hobide o kadar tecrübem yok
Yok hocam saldım kraliçe değil diye çevrede bir sürü görünce. Ama çok hızlı kepçesi büyük ve kendi de lasius kraliçesinden büyüktü boyut olarak.Doğru bir tespit olmayabilir. Hala elinizde ise yeni bir fotoğraf atın. Çözümü geri çekermisiniz.
İhtimal var hocamMuhtemelen Formica cinsi.
Majora benzemiyor kafası çok küçükCamponotus majoru olduğunu düşünüyorum.