Besine ihtiyaç duyar, Outworld bağlayıp belli aralıklarla besleme yapmalısınız ayrıca cam test tüpü alırsanız çok daha rahat edersiniz. Pamuğu kazmasıda Besin arayışı ve outworld gereksinimi kaynaklı olabilir.3 gün önce bir Cataglyphis nodus kraliçe buldum ilk kraliçem ve onu küçüm bir şırıngaya koydum 3 gündür hiç ellemedim yumurtaları var çok küçükler ama bir sıkıntı var sıcak nemli ve karanlık bir yerde tutmama rağmen sürekli pamuğu kazmaya çalışıyor çıkmaya çalışıyor ne yapmalıyım?Ekli dosyayı görüntüle 81699
kendi haline bıraksam daha mı iyi olur daha hiç bir işçi yok yeni yumurtalar varBesine ihtiyaç duyar, Outworld bağlayıp belli aralıklarla besleme yapmalısınız ayrıca cam test tüpü alırsanız çok daha rahat edersiniz. Pamuğu kazmasıda Besin arayışı ve outworld gereksinimi kaynaklı olabilir.
Hayır, beslenmeye ihtiyaç duyan bir cins Cataglyphis işçi çıkartana kadar beslenmesi gerekir.kendi haline bıraksam daha mı iyi olur daha hiç bir işçi yok yeni yumurtalar var
tamam cam test tüpü söyledim o gelince yumurtalarla beraber oraya aktarıyım mı çok stres olur mu diye endişelendim birde ne ile besliyimHayır, beslenmeye ihtiyaç duyan bir cins Cataglyphis işçi çıkartana kadar beslenmesi gerekir.
çok hevesliyim bugünde 2. nodusu buldum elimden geleni yapıcağım"Bakımı kolay değildir semi claustraldır ilk deneyim için fully calustral tür edin bence geri salmanı öneririm. (Messor,tetramorium,lasius,camponotus gibi türlerle başlayabilirsin)"
Bu mesaj 2 sene önce ilk bulduğum kraliçe cataglyphis nodus'ta bana yazılmıştı dinlemedim devam ettim sonu hüsran bu sefer dinlemeni tavsiye ederim yada çok fazla araştırman ve uygulaman gerekicek.
Un kurdu ve şekerli su ile besleme yapın. Aktarmak size kalmış, stres olabilir birde outworld kullanmanız iyi olur beslemede, altına da kum serin.tamam cam test tüpü söyledim o gelince yumurtalarla beraber oraya aktarıyım mı çok stres olur mu diye endişelendim birde ne ile besliyim