Yume Yumurta Üye Katılım 16 Tem 2024 Mesajlar 40 Tepkime puanı 7 21 Tem 2024 #1 Umarım lividadır rengi baya benziyor ama çok küçük çok umutlu değilim
DONT Pupa Üye Katılım 6 Nis 2022 Mesajlar 270 Çözümler 8 Tepkime puanı 152 22 Tem 2024 #21 pallidulaaa' Alıntı: 2 sene ığdırda kaldım her yer cata dolu baya sıcak ve kurak oralar. Doğru yere bakmiyosundur Genişletmek için tıkla ... Livida yuvası bile yok knk Oyla 0 Downvote
pallidulaaa' Alıntı: 2 sene ığdırda kaldım her yer cata dolu baya sıcak ve kurak oralar. Doğru yere bakmiyosundur Genişletmek için tıkla ... Livida yuvası bile yok knk
DONT Pupa Üye Katılım 6 Nis 2022 Mesajlar 270 Çözümler 8 Tepkime puanı 152 22 Tem 2024 #22 pallidulaaa' Alıntı: Componotus demiyorum kanki burdada çok compo yok livida baya var ama Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma aklım başka yere gitti Oyla 0 Downvote
pallidulaaa' Alıntı: Componotus demiyorum kanki burdada çok compo yok livida baya var ama Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma aklım başka yere gitti