Benim herhangi bir bilgim yok o yüzden soruyorum sanctus kolonisinin Koza örmesi için ne yapabilirim Koza örmesse bir sorun yaşar mıyım
Daha önce yaşamadım kozasız SanctusBenim herhangi bir bilgim yok o yüzden soruyorum sanctus kolonisinin Koza örmesi için ne yapabilirim Koza örmesse bir sorun yaşar mıyım
outworldu iptal edersin.Şuan outworlda bağladım fakat tüm pupa ve larvaları outworlda taşıdılar
tutunacak yerleri olmadığı için larvalar kozaya dönüşemiyor bir şey var olacağını sanmıyorum doğada da tehlikelerden korunmak için falan kozaya dönüşüyorlar zaten yapay ortamda sorun olmaz.Benim herhangi bir bilgim yok o yüzden soruyorum sanctus kolonisinin Koza örmesi için ne yapabilirim Koza örmesse bir sorun yaşar mıyım
5 işçi için gerek yok outworld, Cataglyphis fln değilse, Benimkilerin Outworld'ü böyle larva aldım yeni yakında çıkartılar dışarıya çekebilirsem atcam5 işçi var 5×5×5 outworld ant store turkeyde satılan
tüpe sığıyorlarsa dursunlar ellemePeki 12 işçi için yeterli olur mu ? 5×5×5 outworld yakında 7 tane daha işçi çıkacak