Boosstt 🔥Canlı yem ve proteinle desteklemeyi unutmayın
Tabiiki canlı yem vericem. Oeki yumurtlayınc mı vereyim 3 4 gün yerine alışınca mı?Canlı yem ve proteinle desteklemeyi unutmayın
Nasıl bir kurulum yaptın. Bir de kapağı kapatsam mı kaptamasam mı kararsızım.Gözlemlediğime göre tırmanamıyor. Ama içim rahat değiBende şuan var ve daha yumurtlamadı ama verdiğim şekerli suyu tüketti.
Bu arada çok durgun olduğu yerde duruyor.Nasıl bir kurulum yaptın. Bir de kapağı kapatsam mı kaptamasam mı kararsızım.Gözlemlediğime göre tırmanamıyor. Ama içim rahat deği
Koyduğun test tüpüne girdi mi? Ben şekerli su ve normal su koydum içmedi. Bi de bariyer sürüp güneşe mi koyucaksınValla gayette iyi tırmanıyor kraliçem. Silis kum ve lav kırığı karışımım var. Zemini onunla yaptım. Kapağıda kapattım sineklikle hava deliği açtım ama içeriye yeterli ısı pek girmiyor. Bundan ötürü bariyer hazırlayıp kapağı açmayı düşünüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Benimki de şuan çok durgun hatta hareket bile etmiyor. Arada bir antenlerini oynatıyor o kadar
Test tüpü geldiğinde ben de öyle yapıcam. Pamukla çıkışı kapatıp 1 2 gün sonra outworlde koyucam. Bu arada ısıtıcı ped falan bağlıyacak mısınTest tüpündeydi zaten. Outworlde sonradan bağladım ki yuvaya alışsın