Cataglyphis Günlüğüm

FatihBurak

Minör
Üye
Herkez büyük büyük akvaryumlar yapınca dedim benimki ilk zamanlar yetermi yetmezmi?

Çok sabırsızım sürekli ne yaptıklarına bakasım geliyor. Kendimi zor tutuyorum. Boostladım bide direkt o yüzden yumurtladı gibi.
Naptın aga banada anlat lütfen😅

Ne yedirip içirdin

LuciFeci

Minör
Üye
Ooo maşallah maşallah,hemen yumurta almıssın.

Ozmaan benimki çokta küçük değilmiş attım kaplar da yeter ozaman 15 20 işciye kadar
Evet evet başlangıç için idealler. Bazıları kocaman outworld öneriyor ama ben yıllardır Cata beslediğim için önermiyorum. Köle ve kraliçe bağ kurmadan büyük outworlde aktarmak sıkıntılı.

LuciFeci

Minör
Üye
Herkez büyük büyük akvaryumlar yapınca dedim benimki ilk zamanlar yetermi yetmezmi?

Naptın aga banada anlat lütfen😅

Ne yedirip içirdin
Bulduğum ilk gün direkt işçi eklemesi yaptım. Birbiriyle anlaştıkları gibi ballı su koyup bekledim. Ballı sudan sonra un kurdunu 3-4 parçaya ayırıp verdim. İşçi ve kraliçe yedi gecesinde de yumurtladı.

Peki benimkiler büyükmü? Sorun çıkarmazlar demi anladım kadarı ile tam ortalama almışım ben
Seninkiler de yeterli. Ortalama boyda outworld.

FatihBurak

Minör
Üye
Bulduğum ilk gün direkt işçi eklemesi yaptım. Birbiriyle anlaştıkları gibi ballı su koyup bekledim. Ballı sudan sonra un kurdunu 3-4 parçaya ayırıp verdim. İşçi ve kraliçe yedi gecesinde de yumurtladı.

Kaç günde bir yemek vermeliyiz

Blrde benim canlı sadece un kurdum var larva ve böcek bunalrla beslesem sorun olmaz demi

FatihBurak

Minör
Üye
Kaç günde bir kontrol ediyim peki kuma gömcek hepsini.

FatihBurak

Minör
Üye
Nasıl ya okadar stres yapan bir türmü agrasif oldunu biliyorum ama 1 hafta fazla değilmiya?

Birde arkadaşlar ben buna canlı yem un kurdu larva ve böcüşü meyve elma vs. Ceviz, fıstık vermeyi düşünüyorum başka ne verebilirim?

LuciFeci

Minör
Üye
Nasıl ya okadar stres yapan bir türmü agrasif oldunu biliyorum ama 1 hafta fazla değilmiya?

Birde arkadaşlar ben buna canlı yem un kurdu larva ve böcüşü meyve elma vs. Ceviz, fıstık vermeyi düşünüyorum başka ne verebilirim?
Bu tür genelde etçildir. Eti olan her şeyi verebilirsin. Meyveye gerek duymazlar.

FatihBurak

Minör
Üye

SHADOW_ALMATROS

Larva
Üye

Deneyimlisin diye soruyorum ben ilk başta outworl dusunmedigim için tüpün içinede briaz toprak koydum sorun olur mu?

FatihBurak

Minör
Üye
Deneyimlisin diye soruyorum ben ilk başta outworl dusunmedigim için tüpün içinede briaz toprak koydum sorun olur mu?
Sadece sulu kısıma gelirse çamur olabilir kullandın toprağa göre değişir ama konudna alaksız bişi teklif edebilir miyim?

Sende yeni catagliphisll buldun sanırsma istersen tatlı bir vs yapabiliriz sende yenisin anladım kadarı ile catagliphislerde.

SHADOW_ALMATROS

Larva
Üye
Sadece sulu kısıma gelirse çamur olabilir kullandın toprağa göre değişir ama konudna alaksız bişi teklif edebilir miyim?

Sende yeni catagliphisll buldun sanırsma istersen tatlı bir vs yapabiliriz sende yenisin anladım kadarı ile catagliphislerde.
Evet vs? Den kastın ne 6 gün sonra lgsye gireceğim ondan sonra olabilir aslında ama hayvanlar idare edebilir mi bilmiyorum.

FatihBurak

Minör
Üye

İkimizinde günlüğü var tatlı bir gelişme kapışması olur. Belki başka yeni başlayanlarda giresr bu yarışmaya lucifeci hariç adam 0 dan başlıyor ama bilgili.

Evet vs? Den kastın ne 6 gün sonra lgsye gireceğim ondan sonra olabilir aslında ama hayvanlar idare edebilir mi bilmiyorum.
Yarışma işci sayısı

FatihBurak

Minör
Üye
Tamamdır seni takip ediyorum sende et istersen 6 7 gün sonra başlasın artık yumurta sayısı işci sayısı felan uyarmı?

SHADOW_ALMATROS

Larva
Üye