Bence yapılabilecek her şeyi yapmışsın zaten. Diğer tüpü şekerli su olarak kullanabilirsin belki. Ha birde kraliçenin olduğu tüpün etrafına kılıf yapmayı unutma
Bence yapılabilecek her şeyi yapmışsın zaten. Diğer tüpü şekerli su olarak kullanabilirsin belki. Ha birde kraliçenin olduğu tüpün etrafına kılıf yapmayı unutma
EvetGönderi otomatik olarak birleştirildi:
kırmızı asetatla değil mi
Işık geçirmeyen kağıt, fon kartonu vs daha iyi olur.Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
kırmızı asetatla değil mi
Eğer kraliçesi izlemek isterse diye kırmızı asetat kullanması iyi.Işık geçirmeyen kağıt, fon kartonu vs daha iyi olur.
Zaten karınlar kırmızıyı siyah görüyor.Işık geçirmeyen kağıt, fon kartonu vs daha iyi olur.
Bu gerçek bir bilgi değil diye biliyorum. Yani bilimsel bir sonuç yok karıncalar kırmızıyı siyah olarak görüyor diye.Eğer kraliçesi izlemek isterse diye kırmızı asetat kullanması iyi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Zaten karınlar kırmızıyı siyah görüyor.
Bilimsel yanını bilemem ama kırmızı herhangi birşey ile kapatıyorum bende ve açtığımda strese giriyor kaçıyor falan.Bu gerçek bir bilgi değil diye biliyorum. Yani bilimsel bir sonuç yok karıncalar kırmızıyı siyah olarak görüyor diye.
Knk kum olarak ne kulladınBilimsel yanını bilemem ama kırmızı herhangi birşey ile kapatıyorum bende ve açtığımda strese giriyor kaçıyor falan.
quatz kullandım çöl kumuna en yakın kum buymuşKnk kum olarak ne kulladın
Full karanlık yapacak şekilde kapatırsan daha rahat hisseder ama gözlemleyemessin sana kalmış
peki bu tür nasıl zorlar mı işçi ekleyecemYaşam alanında sıkıntı olmaz. Outworld tüp birleşimi yapmışsınız zaten, sadece tüpü saracak kılıf yapın
Cataglyphis bakımı zor olan bir tür ama gözünüz korkmasın. İlk işçiye kadar beslemeye ihtiyaç varmış. Birde işçi eklemesi yapmayı deneyin büyük ihtimal kabul eder. İşçi eklerseniz sık sık kontrol edin.peki bu tür nasıl zorlar mı işçi ekleyecem
İşte onu bilmiyorum.zor bulunan bir tür bu ama işçisini nasıl bulacam nodus olsa okey ama aenescens türü
Kraliçeyi nerde bulduysan o bölgenin yakınlarında gezebilirsi. Yine o bölgede sürekli güneş alan bir yer varsa oraya bakabilirsin.zor bulunan bir tür bu ama işçisini nasıl bulacam nodus olsa okey ama aenescens türü