Arkadaşlar merhaba, geçen hafta bulmuş olduğum prensese böyle geçici bir yer yaptım ve bir işçi eklemesi yaptım. Her şey sorunsuz. Kuma iki adet tüp gömdüm; birisi nemli, birisi kuru. İşçi çok güzel çalışıyor. Canlı yem atıyorum, direkt alıyor, nemli tüpe taşıyor. Sağ tarafa da şekerli su tüpü koydum, oradan şekerli su ihtiyacını karşılıyorlar. Fakat şöyle bir sorun var: Prenses döllenmediği için midir bilemem ama (öyle düşünüyorum, kanatlarını da hâlen dökmedi) tüpün dışında geziyor. Hatta işçi bazen ağzından tutup prensesi tüpe çekiyor yemek bulduğu zaman.
Şimdi asıl soruma geleyim: Yakınlarda elime kraliçe ulaşacak. Şu an başka şehirdeyim ve bu türden bulunduğum şehirde hiç yok. Gelecek olan kraliçeyi bu prensesin yanına eklersem uyum sağlarlar mı? Nasıl olur? Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
(Prensesi başka bir şehirde buldum. Eğer bulunduğum şehirde dışarı salarsam ölür. Ne yapmam lazım?)
Şimdi asıl soruma geleyim: Yakınlarda elime kraliçe ulaşacak. Şu an başka şehirdeyim ve bu türden bulunduğum şehirde hiç yok. Gelecek olan kraliçeyi bu prensesin yanına eklersem uyum sağlarlar mı? Nasıl olur? Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
(Prensesi başka bir şehirde buldum. Eğer bulunduğum şehirde dışarı salarsam ölür. Ne yapmam lazım?)