Çok doğru bir tespit, hak veriyorum. Sadece ışığın yeri olmamış gibi birde gücünün az olduğunu tahmin ediyorum, sizce?Merhaba, tüpü sardığınız cover ışık geçirir, cataglyphis yuvalarının karanlıkta olması ve ışık almaması gerekir. Toprağın derinliğini bilmiyorum ama tüpü ağızı ufak bir şekilde açık kalacak şekilde toprağa gömerseniz yuvanın ışık almasını engellemiş olursunuz. Outworlddeki toprak gayet güzel. Kraliçenizin rengi ile aynı olan 3 adet ufak, çelimsiz işçiyi dışarıdan toplayıp 1 saat arayla işçi eklemesi yapabilirsiniz. İşçi eklemesini 3 ten fazla yapmanız durumunda savaşabilirler bilginize. Bunlar dışında outworld gayet güzel görünüyor. 😊
Görseldeki ışık outworld için kullanılıyorsa sadece ışık verdiğiyle kalır muhtemelen, etkili bir sıcaklık yaratacağını düşünmüyorum. Cataglyphis outworldü için ideal sıcaklık 35-40 arasıdır. Yine de şimdilik oda sıcaklığının altına düşmemesi de yeterli olur herhalde. Ama maksimum aktiflik için kesinlikle yüksek sıcaklığa ihtiyaç var evet. 👍Çok doğru bir tespit, hak veriyorum. Sadece ışığın yeri olmamış gibi birde gücünün az olduğunu tahmin ediyorum, sizce?
Hayır o ışık autworld için değil gece lambası.Görseldeki ışık outworld için kullanılıyorsa sadece ışık verdiğiyle kalır muhtemelen, etkili bir sıcaklık yaratacağını düşünmüyorum. Cataglyphis outworldü için ideal sıcaklık 35-40 arasıdır. Yine de şimdilik oda sıcaklığının altına düşmemesi de yeterli olur herhalde. Ama maksimum aktiflik için kesinlikle yüksek sıcaklığa ihtiyaç var evet. 👍
O zaman sorun yok, bahsettiklerimi uygularsanız daha doğru bir bakım yapmış olursunuz ve kraliçeniz 1 yumurtlayacağına 2 yumurtlar. 😊Hayır o ışık autworld için değil
Elimde test tüpünü gömecek kadar inca toprak yok onun yerine ne yapabilirim?Merhaba, tüpü sardığınız cover ışık geçirir, cataglyphis yuvalarının karanlıkta olması ve ışık almaması gerekir. Toprağın derinliğini bilmiyorum ama tüpü ağızı ufak bir şekilde açık kalacak şekilde toprağa gömerseniz yuvanın ışık almasını engellemiş olursunuz. dışında outworld gayet güzel görünüyor😊
Işık geçirmeyecek bir kılıf yapmanı öneririm.Elimde test tüpünü gömecek kadar inca toprak yok onun yerine ne yapabilirim?
Daha fazla toprak alabilirsiniz. 😃Elimde test tüpünü gömecek kadar inca toprak yok onun yerine ne yapabilirim?
Oda olabilirDaha fazla toprak alabilirsiniz. 😃