Konunun dışı biraz ancak, l1 bakmak biraz zor, deneyiminiz var mı hiç merak ettim?Caribena versicolor alacağım. Instagram’da TarantulaPediatr diye bir yer buldum. Slingi 1000 TL. Alayım mı oradan? Hiç alışveriş yapan var mı?
Güvenerek alabilirsin.Caribena versicolor alacağım. Instagram’da TarantulaPediatr diye bir yer buldum. Slingi 1000 TL. Alayım mı oradan? Hiç alışveriş yapan var mı?
L1 neden zor? Daha önce hiç deneyimim olmadı bilgim de sıfıra yakın. Bu yaz ufak bir tür ve bakım araştırması sonrası istediğim türün bulabildiğim en küçük boyutunu alacaktım bebekliğinden itibaren büyütebileyim diye. Mantıksız mı sizce?Konunun dışı biraz ancak, l1 bakmak biraz zor, deneyiminiz var mı hiç merak ettim?
Mantıksız değil, Şöyle anlatayım, Videolarda gördüğünüz gibi yemeği attığnız an yemez l1 tarantulalar, biraz ürkek olurlar, yemeğin kafasını ezip yuvasına yakınına koymanız lazım, kendisi bulup yer izlemeniz zor, bu durum l4 e kadar uzayabilir, ve l4 e kadar bundan zevk almayan yemeği kaptığını önüne attığı gibi yemediği için izleyemediği için keyif almayan insanlar oluyor, eğer alırsanız l6 l7 gibi boyutlar öneririm yemekleri direkt yerler, işiniz daha garanti daha zevkli olur, örnek olarak benim versicolorum l2de yemekleri hemen kapmaya başladı öldürmeme gerek kalmıyor, ama metallicam l3te yemedi l4 olduğu zaman atlamaya başladı yemeklere, biraz canlıya bağlı.L1 neden zor? Daha önce hiç deneyimim olmadı bilgim de sıfıra yakın. Bu yaz ufak bir tür ve bakım araştırması sonrası istediğim türün bulabildiğim en küçük boyutunu alacaktım bebekliğinden itibaren büyütebileyim diye. Mantıksız mı sizce?
Bakılmaz diye bir iddia yok ki zaten konu sıkılmak.Düzgün araştırma yapıp kaliteli bilgi sahibi olursan bakılamayacak canlı yoktur kendi fikrimce
Anladım teşekkür ediyorum.Mantıksız değil, Şöyle anlatayım, Videolarda gördüğünüz gibi yemeği attığnız an yemez l1 tarantulalar, biraz ürkek olurlar, yemeğin kafasını ezip yuvasına yakınına koymanız lazım, kendisi bulup yer izlemeniz zor, bu durum l4 e kadar uzayabilir, ve l4 e kadar bundan zevk almayan yemeği kaptığını önüne attığı gibi yemediği için izleyemediği için keyif almayan insanlar oluyor, eğer alırsanız l6 l7 gibi boyutlar öneririm yemekleri direkt yerler, işiniz daha garanti daha zevkli olur, örnek olarak benim versicolorum l2de yemekleri hemen kapmaya başladı öldürmeme gerek kalmıyor, ama metallicam l3te yemedi l4 olduğu zaman atlamaya başladı yemeklere, biraz canlıya bağlı.
Ayrıca bazen yemedikleri olabilir l1lerin stres dolayısıyla vs, uğraşmış olursunuz uğraşmaya değer mi bence değer, Ben seviyorum şahsen gerisi size kalmış.
Ne demek her zaman.Anladım teşekkür ediyorum.