Karınca bakmak istiyorum canlı yemsiz bakılır mı ? Annem canlı yeme izin vermiyor.
Peki canlı yemsiz hayvanlara bakılır mı yani büyümesi az olsa bile canlı yemsiz bakabilirmiyim ? O işi gizli yapabilecek bir insan değilim.Canlı yem edinmen gerek. Canlı yemsiz bir yere kadar gidebilirsin.
Benimkide izin vermiyor ama habersiz bir şekilde bakıyorum.
Canlı yem edinmen gerek. Canlı yemsiz bir yere kadar gidebilirsin.
Benimkide izin vermiyor ama habersiz bir şekilde bakıyor
Pardon yanlışlıkla mesajını tekrar attımCanlı yem edinmen gerek. Canlı yemsiz bir yere kadar gidebilirsin.
Benimkide izin vermiyor ama habersiz bir şekilde bakıyorum.
Cinsi ne?Peki canlı yemsiz hayvanlara bakılır mı yani büyümesi az olsa bile canlı yemsiz bakabilirmiyim ? O işi gizli yapabilecek bir insan değilim.
Cinsi ne
Karınca bakmıyorum alıcam önce sorayım dedimCinsi ne?
Canlı yemsiz çok zor ama bazı cinslerle belli yere kadar gelebilirsin messorla mesela tohumlarla yavaş bir şekilde ilerlersin ama yinede protein gerekir protein içeren yemler verebilirsin eğerki yerlerse Kuru köpek maması falan gibi olabilir terramoriumlarda bı ihtimal olabilir kıyma falan verirsin belki küçük küçük ama canlı yem çok önemli ihtimalin varsa al
Teşekkürler bir de şunu sormak istiyorum karıncaların hepsi kıyma,tohum,mercimek yer mi ?Canlı yemsiz çok zor ama bazı cinslerle belli yere kadar gelebilirsin messorla mesela tohumlarla yavaş bir şekilde ilerlersin ama yinede protein gerekir protein içeren yemler verebilirsin eğerki yerlerse Kuru köpek maması falan gibi olabilir terramoriumlarda bı ihtimal olabilir kıyma falan verirsin belki küçük küçük ama canlı yem çok önemli ihtimalin varsa al
Hayır tohumları sadece hasatçı türler yer mercimek yerler mi bilmem tetralar falan yiyebilirler kıymada şans işi biraz yememe ihtimalleri de var ve kıyma canlı yemin yerine geçmez onunda söyleyeyim yani bu hobiyi cidden yapmak istiyorsan canlı yem şartTeşekkürler bir de şunu sormak istiyorum karıncaların hepsi kıyma,tohum,mercimek yer mi ?
TeşekkürlerHayır tohumları sadece hasatçı türler yer mercimek yerler mi bilmem tetralar falan yiyebilirler kıymada şans işi biraz yememe ihtimalleri de var ve kıyma canlı yemin yerine geçmez onunda söyleyeyim yani bu hobiyi cidden yapmak istiyorsan canlı yem şart
Kurtları ve ya haman böceklerini öldürüp versem aynı işlevi görür mü?Hayır tohumları sadece hasatçı türler yer mercimek yerler mi bilmem tetralar falan yiyebilirler kıymada şans işi biraz yememe ihtimalleri de var ve kıyma canlı yemin yerine geçmez onunda söyleyeyim yani bu hobiyi cidden yapmak istiyorsan canlı yem şart
Dışarıda bulduğun canlılardan bahsediyorsan evet görür fakat şehirde veya ilaçlama yapılan bir yerde yaşıyorsan o verdiğin böceklerin ilaclı olma ihtimalı var o yüzden tüm koloninin ölümüne sebep olabilecek bir şey bu o yüzden genellikle tercih edilmiyor sana kalmışKurtları ve ya haman böceklerini öldürüp versem aynı işlevi görür mü?
Canlı yem satan yerlerden alıp karıncaya vereceğim zaman öldürsem olur mu ?Dışarıda bulduğun canlılardan bahsediyorsan evet görür fakat şehirde veya ilaçlama yapılan bir yerde yaşıyorsan o verdiğin böceklerin ilaclı olma ihtimalı var o yüzden tüm koloninin ölümüne sebep olabilecek bir şey bu o yüzden genellikle tercih edilmiyor sana kalmış
Elbette hatta ilk başlarda öldürerek versen daha iyi olurCanlı yem satan yerlerden alıp karıncaya vereceğim zaman öldürsem olur mu ?
Teşekkürlermessor bulabilirsen veya edinebilirsen canlı yemsizde bakabilirsin