Ailem canlı yeme ve sinek dondurmama izin vermiyor yumurta,salam,sosis gibi şeyler mi veriyim?Ne önerirsiniz?
(Tür Messor)(3 işçili)
(Tür Messor)(3 işçili)
Sinek falan verip bu riski almalı mıyım?Canlı yem dışında ana besin olarak bir alternatifiniz yok maalesef.
hayır kesinlikle böyle bir şey yapmayın hastalık kampa ihtimalli çok yüksek.Sinek falan verip bu riski almalı mıyım?
Annem çok rahatsız olur hayatta baktırmaz.Eğer koku sıkıntıysa temiz bakarsanız kokmayacağını ve herhangi bir pislik çıkmayacağını söyleyebilirsiniz.
hayır kesinlikle böyle bir şey yapmayın hastalık kampa ihtimalli çok yüksek.
Hocam canlı yemsiz bu hobi olmuyor maalesef gizlice sokun derim.Annem çok rahatsız olur hayatta baktırmaz.
Dışardan alınan böceği kaynatma gibi yöntemler ama bu yöntem hem böceği bulması filan zor ikincisi kaynatınca hastalık riski 0 iniyo diye bir şey yok en sağlıklısı canlı yem ikna etmeye çalışın aslında pis canlılar olmadığını filan söyleyin. Canlı yemsiz bu hobi olmaz.Annem çok rahatsız olur hayatta baktırmaz.
canlı yem şarttır. depo falan varsa orada bakmayı teklif edin. Kısa süre idareten bulduğunuz canlıları (doğada olsa iyi olur) dondurup veya kaynatıp (daha risksiz) verebilirsiniz. Fakat besin değeri düşebilir ve risk barındırır. Anlayacağınız canlı yem şart. Yumurta,salam falan bunlarda atıştırmalık gibidir sürekli verilmesi doğrdu değildir.Annem çok rahatsız olur hayatta baktırmaz.
Bodrum'da baksam un kurtları sıcaktan ölmezler mi?canlı yem şarttır. depo falan varsa orada bakmayı teklif edin. Kısa süre idareten bulduğunuz canlıları (doğada olsa iyi olur) dondurup veya kaynatıp (daha risksiz) verebilirsiniz. Fakat besin değeri düşebilir ve risk barındırır. Anlayacağınız canlı yem şart. Yumurta,salam falan bunlarda atıştırmalık gibidir sürekli verilmesi doğrdu değildir.
sıcaklık ne kadar tahmini.Bodrum'da baksam un kurtları sıcaktan ölmezler mi?
En sıcak 27 C° falan ama kışın -5 C° falan düşüyo.sıcaklık ne kadar tahmini.
27 uygundurda kışın ölürler.En sıcak 27 C° falan ama kışın -5 C° falan düşüyo.
bir şey olmaz yazın. Aldıktan sonra üzerine sineklik takmayı unutmayın.En sıcak 27 C° falan ama kışın -5 C° falan düşüyo
Un kurtları tırmanamıyor böceklerde uçamıyor hocam ağzı açık bile durabilir ama bi kapağa hava delikleri açıp kapatmak en doğrusu.bir şey olmaz yazın. Aldıktan sonra üzerine sineklik takmayı unutmayın.
sıkıntı kaçmaları değil başka bir böceğin yataklığa yumurta bırakması örneğin güve.Un kurtları tırmanamıyor böceklerde uçamıyor hocam ağzı açık bile durabilir ama bi kapağa hava delikleri açıp kapatmak en doğrusu.
Meyve sineği larvası falan veriyorlardı ona annem izin verebilir belki.O olabilir mi?Un kurtları tırmanamıyor böceklerde uçamıyor hocam ağzı açık bile durabilir ama bi kapağa hava delikleri açıp kapatmak en doğrusu.
Hocam bana kalırsa o yöntem daha pis hazırladığınız karışımın kurtlanmasını bekleyeceksiniz ve bunu bir kaç nesil yapmanız gerekiyor gelen sinekte zehir varsa zehirsiz temiz hale gelene kadar yumurtalar çıkacak sineğe dönüşecek yumurtlayacak filan.Meyve sineği larvası falan veriyorlardı ona annem izin verebilir belki.O olabilir mi?
Anladım reis sağolasın benim un kurdundaki tek korkum babam Bodrum'da iş falan yapıyo bizim kutuyu devirirse ne yapıcam?Hocam bana kalırsa o yöntem daha pis hazırladığınız karışımın kurtlanmasını bekleyeceksiniz ve bunu bir kaç nesil yapmanız gerekiyor gelen sinekte zehir varsa zehirsiz temiz hale gelene kadar yumurtalar çıkacak sineğe dönüşecek yumurtlayacak filan.
hocam sineklik takın. İsterseniz yere yakın koyun. sineklik takarsanız kutu devrilse dahi un kurtlarına bişi olmaz.Anladım reis sağolasın benim un kurdundaki tek korkum babam Bodrum'da iş falan yapıyo bizim kutuyu devirirse ne yapıcam?