Yanlışlıkla buraya yazdım kusura bakmayın
Ankara canlı yem sitesi var bı tane güvenilir bir site değilmi?Ankara canlıyem
Antalya çekirge
Kanka bu un kurtlaeının yataklığını nasıl yaparım bı kaç video izledim anlamadımYanlış anlaşılmasın ikiside güvenilir ikisinden de alabilirsin antalya çekirgenin çiftliği yandı o yüzden biraz daha pahalıya satıyor otamatik olarak destek oluyorsunuz
En kolay ve en sağlıklı şekilde, mısır unu buğday unu ve kepeği eşit miktarda karıştırıp yapabilirsinKanka bu un kurtlaeının yataklığını nasıl yaparım bı kaç video izledim anlamadım
Kepeği neredden bulurum markette varmıdırEn kolay ve en sağlıklı şekilde, mısır unu buğday unu ve kepeği eşit miktarda karıştırıp yapabilirsin
Kepeği fırınlardan alabilirsiniz. Bildiğimiz beyaz un değil beyaz un kullanmanızı önermem.Kepeği neredden bulurum markette varmıdır
Ve buğday unu bildiğimiz beyaz unmu?
Fırınlardan isteyebilirsiniz. Benim yaptığım yataklıgin içinde tam buğday unu , mısır unu, kepek ve Yulaf ezmesi var. Kaç senedir bunlarla yataklık hazırlıyorum bı zararı olmadıKepeği neredden bulurum markette varmıdır
Ve buğday unu bildiğimiz beyaz unmu?
Ben daha bı sıkıntıyla karşılaşmadim tam buğday daKepeği fırınlardan alabilirsiniz. Bildiğimiz beyaz un değil beyaz un kullanmanızı önermem.
fırından istedim kepek unu beni kovaladılar hocam.Fırınlardan isteyebilirsiniz. Benim yaptığım yataklıgin içinde tam buğday unu , mısır unu, kepek ve Yulaf ezmesi var. Kaç senedir bunlarla yataklık hazırlıyorum bı zararı olmadı
Nasıl yanifırından istedim kepek unu beni kovaladılar hocam.
Ben civciv yemi kullanıyorum hocam öneririmKanka bu un kurtlaeının yataklığını nasıl yaparım bı kaç video izledim anlamadım
Orayi denemem lazim ozmn çünkü qnkara yem cok kaba aradigimda yerinin nerde oldugunu soruyorum soylemiyor sen gelde diyor soylemezse nasil gidicem ve internette yaziyor ordan baktigimdaysa bir otele götürüyor antalya cekirgeden almaliyim ozmn onemli olan ztn musteriye saygidirBen antalya çekirgeyi tercih ediyorum çünkü selami abi şuana kadar gördüğüm en kibar ve müşterisine değer veren insanlardan biri
Fuayt onemli degil emek var nede olsaKesinlikle selami abi çok ince bir insan zamanında bana buffalolar için çok yardımı dokundu tek eksiği fiyatlarının pahalı olması onun nedenide çiftliğinin yanması onun dışında kesinlikle rakipsiz 👍🏻 Zaten ondan aldığınız her ürün ile çiftliği tekrar eski haline gelmesi için bir destek vermiş oluyorsunuz