Canlı yem

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ankara canlıyem
Antalya çekirge

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ben antalya çekirgeyi tercih ediyorum çünkü selami abi şuana kadar gördüğüm en kibar ve müşterisine değer veren insanlardan biri

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
evet güvenlidir sürekli ordan alışveriş yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Yanlış anlaşılmasın ikiside güvenilir ikisinden de alabilirsin antalya çekirgenin çiftliği yandı o yüzden biraz daha pahalıya satıyor otamatik olarak destek oluyorsunuz

musaabaci53

Yumurta
Üye
Yanlış anlaşılmasın ikiside güvenilir ikisinden de alabilirsin antalya çekirgenin çiftliği yandı o yüzden biraz daha pahalıya satıyor otamatik olarak destek oluyorsunuz
Kanka bu un kurtlaeının yataklığını nasıl yaparım bı kaç video izledim anlamadım

Dusk

Larva
Üye
Fırınlardan isteyebilirsiniz. Benim yaptığım yataklıgin içinde tam buğday unu , mısır unu, kepek ve Yulaf ezmesi var. Kaç senedir bunlarla yataklık hazırlıyorum bı zararı olmadı
fırından istedim kepek unu beni kovaladılar hocam.

musaabaci53

Yumurta
Üye
Sorularımı cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Keyifli hobiler 🙂

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Canlı yemi antalya çekirgeden alacaksan ordan kaba kepek alabilirsin işini görecektir eğer çok daha iyi beslemek isterim dersen onun yataklığını alabilirsin baya karışık on numaradır oda

Kaba kepek https://www.antalyacekirge.net/urun-detay/yaprak-kaba-kepek-500-gr-ozel-uretim

Karışık yataklık

Benim tavsiyem buradan karışık yataklık almandır fiyat farkına kesinlikle değiyor

Kremants

Yumurta
Üye
Ben antalya çekirgeyi tercih ediyorum çünkü selami abi şuana kadar gördüğüm en kibar ve müşterisine değer veren insanlardan biri
Orayi denemem lazim ozmn çünkü qnkara yem cok kaba aradigimda yerinin nerde oldugunu soruyorum soylemiyor sen gelde diyor soylemezse nasil gidicem ve internette yaziyor ordan baktigimdaysa bir otele götürüyor antalya cekirgeden almaliyim ozmn onemli olan ztn musteriye saygidir

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Kesinlikle selami abi çok ince bir insan zamanında bana buffalolar için çok yardımı dokundu tek eksiği fiyatlarının pahalı olması onun nedenide çiftliğinin yanması onun dışında kesinlikle rakipsiz 👍🏻 Zaten ondan aldığınız her ürün ile çiftliği tekrar eski haline gelmesi için bir destek vermiş oluyorsunuz

Kremants

Yumurta
Üye
Kesinlikle selami abi çok ince bir insan zamanında bana buffalolar için çok yardımı dokundu tek eksiği fiyatlarının pahalı olması onun nedenide çiftliğinin yanması onun dışında kesinlikle rakipsiz 👍🏻 Zaten ondan aldığınız her ürün ile çiftliği tekrar eski haline gelmesi için bir destek vermiş oluyorsunuz
Fuayt onemli degil emek var nede olsa