Neden 24 saat?Mümkünse 24 saat içinde al
Kraliçelere denemek için vermiştim tükettiler gibi yarın temizlemeyi düşünüyorum ufak bı şekerli su ve un kurdu vermek istedim.Canlı bi hayvan olduğu için koku yapar, küflenebilir vesaire. Zaten karıncalar bir gün içerisinde içini tamamiyle tüketicektir(koloni boyutuna bağlı olarak tabiEn temizi kısacası
Hayır daha çıkmadılar denemek amaçlı verdim zaten.İşçiler çıktı mı
Camponotus ve messor var messorlar çok dokunmadı normal olarak ama camponotuslar tüketti.Hangi cinsler
Evet haklısın çok strese müsait bir tür .Bende de bir campo var şekerli su denedim az birşey içti ama çok strese girdi. Bundan sonra işçi çıkmadan gıda takviyesi yapmam
Un kurdunun test tüpünde kaç gün kalabileceği birkaç faktöre bağlıdır, özellikle de beslenme ve çevresel koşullarına. Genel olarak, un kurdunu test tüpünde birkaç hafta boyunca saklayabilirsiniz, ancak bunu sınırlamak için bazı faktörler vardır:Un kurdu test tüpünde kaç gün kalabilir?
Öldürerek verdim sadece mite vb için sordum.Un kurdunun test tüpünde kaç gün kalabileceği birkaç faktöre bağlıdır, özellikle de beslenme ve çevresel koşullarına. Genel olarak, un kurdunu test tüpünde birkaç hafta boyunca saklayabilirsiniz, ancak bunu sınırlamak için bazı faktörler vardır:
Genel olarak, uygun koşullar altında un kurtları test tüpünde birkaç hafta boyunca kalabilir. Ancak, onları düzenli olarak beslemeli, temizlemeli ve uygun çevresel koşulları sağlamalısınız.
- Beslenme: Un kurdunun test tüpünde kalabileceği süreyi belirleyen en önemli faktörlerden biri, içinde bulunduğu ortamdaki besin kaynağıdır. Un kurdunun yaşayabilmesi için bir besin kaynağına ihtiyacı vardır. Eğer besin kaynağı tükenirse, un kurdunun hayatta kalma süresi kısalacaktır.
- Nem ve Sıcaklık: Un kurdunun uygun nem ve sıcaklık koşullarında yaşaması önemlidir. Aşırı sıcak veya aşırı kuru ortamlar un kurdunun sağlığına zarar verebilir ve hayatta kalma süresini kısaltabilir.
- Temizlik: Test tüpünün düzenli olarak temizlenmesi ve havalandırılması un kurdunun sağlığı için önemlidir. Kirli bir ortamda un kurtları hastalanabilir veya ölebilir.
- Popülasyon Yoğunluğu: Test tüpünde un kurtları çok yoğun bir şekilde bulunuyorsa, bu durumda besin kaynağı daha hızlı tükenebilir ve un kurtlarının hayatta kalma süresi kısalabilir.
!TUNÇ!
öldürerel verdiyseniz hemen tüketmelerine dikkat edin çünkü öldürdüğünüz için çok çabuk kurur ve canlılar yiyemezÖldürerek verdim sadece mite vb için sordum.
Tamamdır hocam dün koydum bugün almayı düşünüyorum eve gecince.öldürerel verdiyseniz hemen tüketmelerine dikkat edin çünkü öldürdüğünüz için çok çabuk kurur ve canlılar yiyemez
Chatgpt?Un kurdunun test tüpünde kaç gün kalabileceği birkaç faktöre bağlıdır, özellikle de beslenme ve çevresel koşullarına. Genel olarak, un kurdunu test tüpünde birkaç hafta boyunca saklayabilirsiniz, ancak bunu sınırlamak için bazı faktörler vardır:
Genel olarak, uygun koşullar altında un kurtları test tüpünde birkaç hafta boyunca kalabilir. Ancak, onları düzenli olarak beslemeli, temizlemeli ve uygun çevresel koşulları sağlamalısınız.
- Beslenme: Un kurdunun test tüpünde kalabileceği süreyi belirleyen en önemli faktörlerden biri, içinde bulunduğu ortamdaki besin kaynağıdır. Un kurdunun yaşayabilmesi için bir besin kaynağına ihtiyacı vardır. Eğer besin kaynağı tükenirse, un kurdunun hayatta kalma süresi kısalacaktır.
- Nem ve Sıcaklık: Un kurdunun uygun nem ve sıcaklık koşullarında yaşaması önemlidir. Aşırı sıcak veya aşırı kuru ortamlar un kurdunun sağlığına zarar verebilir ve hayatta kalma süresini kısaltabilir.
- Temizlik: Test tüpünün düzenli olarak temizlenmesi ve havalandırılması un kurdunun sağlığı için önemlidir. Kirli bir ortamda un kurtları hastalanabilir veya ölebilir.
- Popülasyon Yoğunluğu: Test tüpünde un kurtları çok yoğun bir şekilde bulunuyorsa, bu durumda besin kaynağı daha hızlı tükenebilir ve un kurtlarının hayatta kalma süresi kısalabilir.
!TUNÇ!