Camponotus kolonisi için camlı yem zorunlu mu? Zorunluysa ne almam gerekli?
Un kurdu olabilir.Ve evet şart.Camponotus kolonisi için camlı yem zorunlu mu? Zorunluysa ne almam gerekli?
peki un kurdunu hem ucuza hem kalitelisini nerden alabilirim öneriniz var mı?Her kraliçe için protein şart. Bunun için de canlı yem şart. Un kurdu birebirdir. Un kurdu alabilirsiniz. Tartara, buffalo, morio kurduda alternatiftir.
Trendyol ucuz ve güvenilir.peki un kurdunu hem ucuza hem kalitelisini nerden alabilirim öneriniz var mı?
benim bildiğim antalya çekirge var oda güvenli sanırımpeki un kurdunu hem ucuza hem kalitelisini nerden alabilirim öneriniz var mı?
teşekkür ederimTrendyol ucuz ve güvenilir.
pekala oradanda bakarım teşekkür ederim.benim bildiğim antalya çekirge var oda güvenli sanırım
Evet haklısınız daha ucuz ama toplu alışveriş için mesala 1000 adet fln bide en az 100tl alışveriş lzm ve ekstra 100-150 arası kargo ücreti alıyor diye biliyorum Trendyol da kargo ücreti daha az diye biliyorum 44 TL fln.Fiziksel olarak av malzemesi satan yerlere, pet shoplara sorabilirsiniz. Ben bir keresinde sahilde balık tutan bir adamdan 10 tane almıştım.
İnternetten ise ankara canlı yem en güvenilir ve en ucuzu. Birden fazla kez alışveriş yaptım. Reklam değil yanlış anlaşılmasın. Trendyol yazınca Mustafa trendyola baktım. Pahalı geldi bana.