Canlı yem zorunlu mu?

BayTheCruel

Pupa
Üye
Camponotus kolonisi için camlı yem zorunlu mu? Zorunluysa ne almam gerekli?

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Her kraliçe için protein şart. Bunun için de canlı yem şart. Un kurdu birebirdir. Un kurdu alabilirsiniz. Tartara, buffalo, morio kurduda alternatiftir.

BayTheCruel

Pupa
Üye
Her kraliçe için protein şart. Bunun için de canlı yem şart. Un kurdu birebirdir. Un kurdu alabilirsiniz. Tartara, buffalo, morio kurduda alternatiftir.
peki un kurdunu hem ucuza hem kalitelisini nerden alabilirim öneriniz var mı?

omereymenc

Minör
Üye
Ankara Canlı yemede bakabilirsiniz,ben öneririm. 1000 un kurdu 120+kargo 140= 260tlye gelebilir. Ama bence kargoda sorun yaşamamk ve kargo ücreti ödememek için petshoplara bakın çevrenizdeki bulamazsanız internetten alın.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Fiziksel olarak av malzemesi satan yerlere, pet shoplara sorabilirsiniz. Ben bir keresinde sahilde balık tutan bir adamdan 10 tane almıştım.

İnternetten ise ankara canlı yem en güvenilir ve en ucuzu. Birden fazla kez alışveriş yaptım. Reklam değil yanlış anlaşılmasın. Trendyol yazınca Mustafa trendyola baktım. Pahalı geldi bana.

MustafaPX

Pupa
Üye
Fiziksel olarak av malzemesi satan yerlere, pet shoplara sorabilirsiniz. Ben bir keresinde sahilde balık tutan bir adamdan 10 tane almıştım.

İnternetten ise ankara canlı yem en güvenilir ve en ucuzu. Birden fazla kez alışveriş yaptım. Reklam değil yanlış anlaşılmasın. Trendyol yazınca Mustafa trendyola baktım. Pahalı geldi bana.
Evet haklısınız daha ucuz ama toplu alışveriş için mesala 1000 adet fln bide en az 100tl alışveriş lzm ve ekstra 100-150 arası kargo ücreti alıyor diye biliyorum Trendyol da kargo ücreti daha az diye biliyorum 44 TL fln.