Canlı yem yataklığı

ants123

Nanitik
Üye
Sağdaki fotoğrafdaki kurtlar siyahlama mı var? birde tahminen ne kadar un kurdun var?
Siyahlanma bir dereceye kadar normal diye biliyorum. Onların da bağırsakları var sonuçta. Ancak aşırı siyahlaşma olursa ölüme işaret ediyor. Bariz siyahlaşan birçok kurdum öldü, ölüleri de simsiyah zaten.

poyrasalos

Nanitik
Üye
Siyahlanma bir dereceye kadar normal diye biliyorum. Onların da bağırsakları var sonuçta. Ancak aşırı siyahlaşma olursa ölüme işaret ediyor. Bariz siyahlaşan birçok kurdum öldü, ölüleri de simsiyah zaten.
Evet doğru söylüyorsunuz bende fotoğraftan tam anlayamadım siyahlaşma derecesini.

alperingo

Yumurta
Üye
50 tane almıştım siyahlaşma yok renkleri normal yemekleri düzenli alıp veriyorum nemi koruyorum ama aşırı hareketsiz ler

En yakın zamanda kapları değiştirceğim bide bugün havuç denedim ilgi arttı nem sabit sıcaklık 21-22 derece nem 45-50
Bu değerler kraliçe ve un kurtları için uygun mu

ants123

Nanitik
Üye
50 tane almıştım siyahlaşma yok renkleri normal yemekleri düzenli alıp veriyorum nemi koruyorum ama aşırı hareketsiz ler

En yakın zamanda kapları değiştirceğim bide bugün havuç denedim ilgi arttı nem sabit sıcaklık 21-22 derece nem 45-50
Uygun, zaten kurtlar için aman aman bir bakım derdine girmene gerek yok. Nemleri fazla olmasın yeter. Nemsiz ortama bile alabilirsin yani, nemi sevmezler. Bir tek pupalarının biraz neme ihtiyacı oluyor diye biliyorum. Sıcaklık da kurtlar üzerinde gelişime etki ediyor sadece. Eksi dereceye alırsan tabi ölürler ama 15 derecelerde sadece yavaş üreyip gelişirler. Bir de verdiğin besinleri uzun süre kapta bırakma, yemlikleri çok hızlı nem çekiyor. Kötü bir koku oluyor sonrasında.

General_Elyq

Pupa
Üye

Hareketsizlik normal kapları değiştirmene gerek yok fazla nem olmadın kurt için, kraliçe içinde gayet uygun zaten. İyi Hobiler🌹.