Şu anda galeta ve mısır unu karışımı kullanıyorum, sizce ne yapayım?
Un çeşitleri deniliyor, benim karışım sorun cıkarır mıUn Kurdu (Tenebrio Molitor) Bakım Rehberi
Forumda bir süre gezindikten sonra hiçbir canlı yem konusu olmadığını farkettim. Hobideki en önemli şeylerden biri olan canlı yemlerin bakımının olmaması beni şaşırttı ve en basitinden başlayalım diyerek un kurdunu seçtim. Un kurdu (Tenebrio Molitor): Genelde fiyatı, kolay bulunabilirliği...karincaciftligim.com
ben sadece galeta kullanıyorum bir şey olmuyor sen de karıncadan farklı canlın varsa aynı şekilde devam et bir şey olmazUn çeşitleri deniliyor, benim karışım sorun cıkarır mı
Un kullandığından havalandirmayı iyi yapman ve yataklığı fazla nemlendirmemen gerek.Un çeşitleri deniliyor, benim karışım sorun cıkarır mi
Sadece galeta kullanabilirsiniz.
ben sadece galeta kullanıyorum bir şey olmuyor sen de karıncadan farklı canlın varsa aynı şekilde devam et bir şey olmaz
Teşekkürler, sadece galeta gideceğim bundan sonra.Un kullandığından havalandirmayı iyi yapman ve yataklığı fazla nemlendirmemen gerek.
Yok, sadece karınca.ben sadece galeta kullanıyorum bir şey olmuyor sen de karıncadan farklı canlın varsa aynı şekilde devam et bir şey olmaz
Teşekkürler, sadece galeta gideceğim bundan sonra.
Tamam o zaman tek karınca varsa dediğiniz gibi galeta tek başına yetecektirYok, sadece karınca.