Un kurdu, morio kurdu ve dubia hamam böceklerinin bulunduğu kapları balkona koysam sorun olur mu? Ankara’da yaşıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
karincaciftligim.com
Sıcaklık sorun yapmasa bile yataklıklarına güve veya sinek gelebilir. Başıma gelmişti ve komple yataklık temizlenmeden kurtulamıyorsunuz. Eğer önlem alabilirim veya balkon kapalı derseniz sorun olmaz. Yaz geldiği için geceleri artık havalar o kadar soğuk olmuyor. Bana kalırsa yinede evin bir köşesinde oda sıcaklığında üremeleri daha iyi olur ama evdekiler istemezse pek sorun olmaz. Tabii balkon açıksa ve dışarıdaki güve vb. Canlılarla yataklık temas edecekse üzerine file veya kapağa delik açmanız daha iyi olur. Onun dışında pek bir sorun olmaz.Un kurdu, morio kurdu ve dubia hamam böceklerinin bulunduğu kapları balkona koysam sorun olur mu? Ankara’da yaşıyorum.
Balkon cam balkon. Kap da açık olmıycak üstünü kapak ile kapatıp kapağa delik açıcam.bide hızlı üremeseler de benim için sorun değil. O şekilde sıkıntı olmaz heraldeSıcaklık sorun yapmasa bile yataklıklarına güve veya sinek gelebilir. Başıma gelmişti ve komple yataklık temizlenmeden kurtulamıyorsunuz. Eğer önlem alabilirim veya balkon kapalı derseniz sorun olmaz. Yaz geldiği için geceleri artık havalar o kadar soğuk olmuyor. Bana kalırsa yinede evin bir köşesinde oda sıcaklığında üremeleri daha iyi olur ama evdekiler istemezse pek sorun olmaz. Tabii balkon açıksa ve dışarıdaki güve vb. Canlılarla yataklık temas edecekse üzerine file veya kapağa delik açmanız daha iyi olur. Onun dışında pek bir sorun olmaz.
O halde herhangi bir sorun olmaz. İyi hobiler.Balkon cam balkon. Kap da açık olmıycak üstünü kapak ile kapatıp kapağa delik açıcam.bide hızlı üremeseler de benim için sorun değil. O şekilde sıkıntı olmaz heralde
Tamamdır teşekkür ederimO halde herhangi bir sorun olmaz. İyi hobiler.