Canlı yem önerisi

messoconstructor

Yumurta
Üye
Selamlar, lasius kolonisi kurma çabası içindeyim. Protein olarak hangi canlı yemleri vermeliyim?

Mikrox

Pupa
Üye
Selamlar, lasius kolonisi kurma çabası içindeyim. Protein olarak hangi canlı yemleri vermeliyim?
En iyi ve sizi yormayacak yem un kurdudur. Diğer yandan bufalo kurdu, morio kurdu gibi besinlerde seçebilirsiniz. Un kurdunun üretimi bufalo ve morioya göre çok daha hızlı ve kolaydır. Temin edeceğiniz yerler çok fazla var. Canlı yem sitelerinden alabilirsiniz fakat çoğu kargo için alt sınır veriyor. Eğer istemezseniz Facebook veya wp gruplarından bakabilirsiniz.

yağızalp

Majör
Üye
Mikroxun dediği gibi un kurdu sizi yormaz eğer bakabilirseniz bence un kurdu ve buffalo kurdu bakın çeşitlilik olur birde un kurdu da olsa bakımının yapılması gerek ben yapmamıştım aman kurt zaten ne olacak diye çoğu ölmüştü bakteri mite gibi sorunlarda oluyor ben direkt kültürü attım şu an yeni kurt kültürü oluşturmaya çalışıyorum ama un kurdu kolaydır ölüleri alın havucunu verin yaşar buffalo birazdaha zor diyorlar ben hiç denemedim ama yeterli bilgi ve ilgi ile sorun olacağını düşünmüyorum

anakin

Koloni
Yardımsever
Üye
Mikroxun dediği gibi un kurdu sizi yormaz eğer bakabilirseniz bence un kurdu ve buffalo kurdu bakın çeşitlilik olur birde un kurdu da olsa bakımının yapılması gerek ben yapmamıştım aman kurt zaten ne olacak diye çoğu ölmüştü bakteri mite gibi sorunlarda oluyor ben direkt kültürü attım şu an yeni kurt kültürü oluşturmaya çalışıyorum ama un kurdu kolaydır ölüleri alın havucunu verin yaşar buffalo birazdaha zor diyorlar ben hiç denemedim ama yeterli bilgi ve ilgi ile sorun olacağını düşünmüyorum
Buffalo kurtlarının üretimi zor deniyor ama ben üretim yapmadığım için nilmiyorum. Bakımı un kurdundan çok da farklı değil yulaf ezmesinin için kendi hallerinde takılıyorlar. Ayda 1 de sebze meyve veriyorum ve bir sıkıntı yaşmadım.