Canlı yem mite sorunu olursa?

theby

Larva
Üye
Merhaba arkadaşlar yeni başlıyorum hobiye buffalo ve moriolar yolda, neyse diyelim ki canlı yemleri bir şekilde mite bastı nasıl temizlik yaparız? direkt o canlıları hadi bay bay diyip çöpe mi dökmemiz gerekiyor? birde canlı yemleri mite basmaması için neler yapılabilir.

mst41

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar yeni başlıyorum hobiye buffalo ve moriolar yolda, neyse diyelim ki canlı yemleri bir şekilde mite bastı nasıl temizlik yaparız? direkt o canlıları hadi bay bay diyip çöpe mi dökmemiz gerekiyor? birde canlı yemleri mite basmaması için neler yapılabilir.
tuğkan abiden öğrendiklerime göre mite basmaması havalandırma iyi olmalı eğer iyi olmuyorsa verdiğinz canlı yemi 1 gün içerisinde almanız gerekiyor

mst41

Yumurta
Üye
tuğkan abiden öğrendiklerime göre mite basmaması havalandırma iyi olmalı eğer iyi olmuyorsa verdiğinz canlı yemi 1 gün içerisinde almanız gerekiyor
mite bastıysa karıncalara çözüm için outworldüne limon koyarsınız karıncalar kendini temizler

Muhammet18

Yumurta
Üye
Canlı yemde mite fazla olmaz olur sa da bir tane limon ve sirkeli suyla cozebilirsin bunların yanında elinle cımbızla felan temizleyebilirsin

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
burada ben detaylı bir şekilde anlatmıştım bakabilirsiniz en çok mite sorunu canlı yemde olur diyebilirim çoğu kişi fark etmez bile mite olduğunu sorun olursa buradan sorabilirsin