Canlı yem kurt seçimi

Alpaca

Yumurta
Üye
2 farklı canlı yem kurt beslemek istiyorum, sizce karıncalar için un kurdu + morio mu yoksa un kurdu + bufalo kurdu mu daha sağlıklı bir diyet olur? (her hangi bir canlı yem besleme deneyimim yok)

Son düzenleme:

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Un kurdu ve bufalo kurdu daha sağlıklı olacaktır karıbcalar genelde morioyu tercih etmez

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Sadece un kurdu alabilirsiniz buffaloları kış şartlarında hayatta tutabilmek zordur ve biraz tecrübe ister illaki başka bir kurt ta isterim derseniz bir birkaç adet morio alabilirsiniz ve onları un kurtları ile besleyebilirsiniz illaki buffalo istiyorum derseniz

Sıcaklık
Geniş alan ( bol yataklık , bol yumurta kartonu )
Zifiri karanlık
Kaba kepek
3 4 günde bir patates havuç salatalık vs
Haraketin olmadığı bir alan sağlamalısınız

Alpaca

Yumurta
Üye
Sadece un kurdu alabilirsiniz buffaloları kış şartlarında hayatta tutabilmek zordur ve biraz tecrübe ister illaki başka bir kurt ta isterim derseniz bir birkaç adet morio alabilirsiniz ve onları un kurtları ile besleyebilirsiniz illaki buffalo istiyorum derseniz

Sıcaklık
Geniş alan ( bol yataklık , bol yumurta kartonu )
Zifiri karanlık
Kaba kepek
3 4 günde bir patates havuç salatalık vs
Haraketin olmadığı bir alan sağlamalısınız
Yem çeşitliliği açısından fazla stabil olmamasını istemediğim için 2 adet kurt almayı düşünmüştüm, tavsiyeniz için teşekkürler

Kadircıkla

Pupa
Üye
Yem çeşitliliği açısından fazla stabil olmamasını istemediğim için 2 adet kurt almayı düşünmüştüm, tavsiyeniz için teşekkürler
Besleyeceğin türe bağlı olarak sadece un kurdu verip yanına ekstralar ekleyerek besinleri zenginleştirebilirsin. İlla iki kurt almana gerek yok ( kıyma-un kurdu) yumurta beyazı un kurdu veya reçel çeşitleri vs tarzı şeyler kullanabilirsin

Alpaca

Yumurta
Üye
Besleyeceğin türe bağlı olarak sadece un kurdu verip yanına ekstralar ekleyerek besinleri zenginleştirebilirsin. İlla iki kurt almana gerek yok ( kıyma-un kurdu) yumurta beyazı un kurdu veya reçel çeşitleri vs tarzı şeyler kullanabilirsin
Teşekkürler öneriniz için

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye

Herkez kıyma diyor ama ben kıyma verilmesine şiddet ile karşıyım yaptığınız bir hatada kırmızı mite oluşabilir ve koloninizin/kraliçenizin sonu gelebilir bu yüzden kıyma kullanırken dikkat etmelisiniz pişmemiş yumurta beyazı ve bal karışımı çok daha iyi iş görebilir

İyi hobiler

Alpaca

Yumurta
Üye
Herkez kıyma diyor ama ben kıyma verilmesine şiddet ile karşıyım yaptığınız bir hatada kırmızı mite oluşabilir ve koloninizin/kraliçenizin sonu gelebilir bu yüzden kıyma kullanırken dikkat etmelisiniz pişmemiş yumurta beyazı ve bal karışımı çok daha iyi iş görebilir

İyi hobiler
Tavsiyeniz için teşekkür ederim kimse kolonisinin mite basmasını istemez :)
İyi hobiler