Canlı yem alacağım ama ailem izin vermiyor

Berat38

Larva
Üye
Arkadaşlar, merhaba. Ben un kurdu alacağım ama ailem Ankara Canlı Yem sitesinin güvenli olmadığını söylüyor. Yardımcı olur musunuz? Yani internet güvenilir değil diyorlar.

Son düzenleme:

ontix

Larva
Üye
Problem olmaz. Problem olsa da problemin olması problem olmaz.

Bknz: Chargeback

Limitlendirilmiş sanal kredi kartıyla satın alma yaparsanız kullandığınız siteden bağımsız olarak farklı riskleri de bertaraf etmiş olursunuz.

İnternet alışverişlerinde banka kartı yerine kredi kartı kullanımı kendinizi korumanız için önemli bir detaydır.

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Arkadaşlar, merhaba. Ben un kurdu alacağım ama ailem Ankara Canlı Yem sitesinin güvenli olmadığını söylüyor. Yardımcı olur musunuz? Yani internet güvenilir değil diyorlar.
Herhangi bir riskinin olmadığını söyleyebilirim. Ailenizi nasıl ikna edersiniz bilmiyorum ama benim için en iyi canlı yem sitesi Ankara canlı yemdir. Zaten internet harici bu canlı yemleri bulma olasılığınız çok düşük. Tabii ki en iyisi tanıdığınız birisi bu işi yapıyorsa ondan almak olur ama pekde sanmıyorum. Çoğu karınca hobisiyle ilgilenen kişi Un kurdu büyütüyor ve oldukça da çoğalıyorlar ama dediğim gibi etrafınız da hobiyle ilgilenen yoksa tek şansınız internet oluyor.