Canlı yem yerine yumurta beyazı falan kullansam olur mu?Evet mikro (küçük) ve yetişkin boyutta un kurduyla besledim.
Canlı yem yerine yumurta beyazı falan kullansam olur mu?Evet mikro (küçük) ve yetişkin boyutta un kurduyla besledim.
Ilk olarak canli yem nerdeyse bu hobinin ana parçası gözünde büyütülecek bir şeyde değil dediğim gibi youtube da bir sürü bu konularla alakalı videolar var. Ne yazikki doğadan bulmak gibi bir olay yok tarantulalarda bu arada wc yani doğadan yakalanmış hayvanlar konusunda hâla etik tartışmalar var bencede etik değil. Tarantula için satın alma gerek bunuda Facebook gruplarından kolayca yapabilirsin. Yavru ve yer türleri 300 200 tl olması lazımdı tabiki türden türe değişir.Doğada bulabilir miyim, ya da bulduğumda alabilir miyim? Nerelerde bulabilirim? Bir de canlı yem gerekli mi; alternatif olarak başka şeyler kullanabilir miyim?
Hayır canlı yem edinmelisiniz.Canlı yem yerine yumurta beyazı falan kullansam olur mu?
Kullanamazsınız eğer canlı yem edinemiyorsanız otçul canlılara yönelebilirsiniz mesela salyangoz gibi. Ben size Madagaskar tıslayan hamam böceğini öneriyorum kolay bakılır kedi-balık maması felan yer boyutlarıda büyük.Bu canlılar için un kurdu yerine yumurta beyazı gibi protein kaynaklarını kullanabilir miyim? Ya da canlı yem harici, bulunması kolay başka bir şey var mıdır?