Vagus oldugunu nasıl tespit etiğiniz konusunda beni aydınlatın lütfen.Camponotus vagus kraliçesi. Tanaemyrmex değil.
Görseldeki kraliçe Camponotus camponotus altcinsinden çünkü. Bu altcinsten bu görüntüde yalnızca C. vagus varVagus oldugunu nasıl tespit etiğiniz konusunda beni aydınlatın lütfen.
Görseldeki Camponotus camponotus altcinsinden olduğunu nasıl anladınız acaba?Görseldeki kraliçe Camponotus camponotus altcinsinden çünkü. Bu altcinsten bu görüntüde yalnızca C. vagus var
Belirgin mat kitin tabakası. Kafanın eni boyuna oldukça yakın boyda (genişlemiş kafa). Abdomende belirgin fosforlu geçiş görüntüsü ve belirgin kıllanma. Tüpe oranla boyu da oldukça büyük görünüyor. Kiesenwetteri gruptan olmak için fazlasıyla büyük.Görseldeki Camponotus Camponotus Altcinsinden Oldugunu nasıl anladınız acaba
Vagus bir grup değil. Camponotus vagus Camponotus altcinsinde bulunuyor. Dediğim gibi ülkemizde bu description'a benzer yalnızca bu tür var. Disslike attığınızda sebebini de açıklama zorunluluğunuz olduğu yazıyor kuralda.Verdiğiniz cevabı beğenmediğim için disslike atım Vagus grup tahmininzde haklı olabilirsiniz.

Böyle bir kural olduğunu görmedim hatırlattığınız için teşekkürler. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Vagus bir grup değil. Camponotus vagus Camponotus altcinsinde bulunuyor. Dediğim gibi ülkemizde bu description'a benzer yalnızca bu tür var. Disslike attığınızda sebebini de açıklama zorunluluğunuz olduğu yazıyor kuralda.
Ekli dosyayı görüntüle 80823