Camponotus baldacci değil.Baldaccii olabilir mi ? Bende baldacci var ama boyun olarak bu kadar büyük değil.
Teşekkürler. Size 2 tane daha camponotus çeksem türünü söyleyebilir misiniz ?Camponotus cf. samius kraliçesi.
Camponotusa bağlı, çekin bakalım.Teşekkürler. Size 2 tane daha camponotus çeksem türünü söyleyebilir misiniz ?
Düzgün çekim yapamadım . Teşekkürler yinede.Cidden pek bir şey anlaşılmıyor. İllaki bir tür söylemem istenilse Camponotus aethiops derim.
Bu bir tespit değil, kafadan attım sadece. Türü buymuş gibi davranmayın.
Hocam son kez şuna da bakar mısınız ? Boyut olarak küçük Camponotus.Cidden pek bir şey anlaşılmıyor. İllaki bir tür söylemem istenilse Camponotus aethiops derim.
Bu bir tespit değil, kafadan attım sadece. Türü buymuş gibi davranmayın.
Camponotus lateralis tür grubundan. Camponotus lateralis, Camponotus piceus, Camponotus candiotes gibi birkaç ihtimal var. İşçiler çıktığında yan profilden birkaç fotoğraf atabilirseniz ihtimalleri azaltabilirim.Düzgün çekim yapamadım . Teşekkürler yinede.
Hocam son kez şuna da bakar mısınız ? Boyut olarak küçük Camponotus. Ekli dosyayı görüntüle 62528Ekli dosyayı görüntüle 62530
2 ay sonra atarımCamponotus lateralis tür grubundan. Camponotus lateralis, Camponotus piceus, Camponotus candiotes gibi birkaç ihtimal var. İşçiler çıktığında yan profilden birkaç fotoğraf atabilirseniz ihtimalleri azaltabilirim.
1,5 diyelim biz ona🙃. Görevim.2 ay sonra atarım. Teşekkürler.