Lasius değil, elimdeki kraliçenin gaster’i uzun ve ucu azıcık sivri.Lasius sp. kraliçesi.
Yan bir şekilde yakın bir çekim atabilir misiniz hocam, banada lasius gibi geliyor.Lasius değil, elimdeki kraliçenin gaster’i uzun ve ucu azıcık sivri.
Camponotus olacağını çok sanmıyorum, popolarındaki uzantı daha çok belli ediyor, lasiusların kafası türden türe değişirde popo uzantısı çok basık lasius büyük ihtimalle.Ben camponutus ve tetramorium arasında kaldım. Kafası lasius için çok büyük değil mi onların kafaları daha küçük oluyor çünkü?
Tetramorium ile alt familyası bile aynı değil.Ben camponutus ve tetramorium arasında kaldım. Kafası lasius için çok büyük değil mi onların kafaları daha küçük oluyor çünkü?
Bu dediğiniz şey türden türe değişebilir. Lasius niger ile lasius brunneus'u karşılaştırırsanız aralarındaki farkı görebilirsiniz, ama ikisi de aynı cins.Lasius değil, elimdeki kraliçenin gaster’i uzun ve ucu azıcık sivri.
Herhalde Lasius şimdi bakınca banada öyle geldi.Tetramorium ile alt familyası bile aynı değil.
Bu dediğiniz şey türden türe değişebilir. Lasius niger ile lasius brunneus'u karşılaştırırsanız aralarındaki farkı görebilirsiniz, ama ikisi de aynı cins.
Bir de eğer tıpa kullanıyorsanız tıpayı pamukla değiştirin.Buyrun.
Herhalde Lasius şimdi bakınca banada öyle geldi.