Camponotus vicinus da yok diye biliyorumHepsine var
Camponotus vicinus da yok diye biliyorumHepsine var
Hayır böyle bilgi yok. Kış uykuları vardır. Uçuşlarda Mart ayı ile başlayıp Ekim'de biter sonra kış uykusuna geçiş yaparlarCamponotus vicinus da yok diye biliyorum
Ben buzdolabına koydum tüpü buzdolabı 5 derece ayarına aldım en fazla k kadar oluyor falan bi sıkıntı olur muHayır böyle bilgi yok. Kış uykuları vardır. Uçuşlarda Mart ayı ile başlayıp Ekim'de biter sonra kış uykusuna geçiş yaparlar
7-8 tutmanız daha iyi olurdu da pek sıkıntı olacağını sanmıyorumBen buzdolabına koydum tüpü buzdolabı 5 derece ayarına aldım en fazla k kadar oluyor falan bi sıkıntı olur mu
Ben direkt balkona yerleştireceğim sonuçta Türkiye standartlarında yaşayan her karınca Türkiye'nin hava durumuna göre kış uykusuna yatmaya alışık onun için Kasım'da yerleştirmek ve kıştan sonra havalar 16-17 dereceleri aştığında da uyandırmak en mantıklısı değil mi ?4-13 derece arası idealdir
Bahara doğru zaten sıcaklıklar o derecelere geliyor. Doğadaki karıncalara göre ayarlayadabilirsiniz istersenizBen direkt balkona yerleştireceğim sonuçta Türkiye standartlarında yaşayan her karınca Türkiye'nin hava durumuna göre kış uykusuna yatmaya alışık onun için Kasım'da yerleştirmek ve kıştan sonra havalar 16-17 dereceleri aştığında da uyandırmak en mantıklısı değil mi ?
karınca tür karşılaştırma sitesi olsa çok iyi olmaz mi sizce