Ormanlık alanlarda ara ben ne zaman ormanlik alana gitsem heryere componotus sanctus kaynıyorBenimde arayıp bulamadığım tek tür olan camponotus kraliçesi 🙃 umarım büyük bi ordu kurarsınız gelişmeleri bekliyoruz 💪🏻
Ormanlık alanlarda ara ben ne zaman ormanlik alana gitsem heryere componotus sanctus kaynıyorBenimde arayıp bulamadığım tek tür olan camponotus kraliçesi 🙃 umarım büyük bi ordu kurarsınız gelişmeleri bekliyoruz 💪🏻
maşaallah benimkilerde pupa olduBugün yada dün 2 işçi daha çıkmış toplam 5 işçi 3 de pupa var.
Tetromoriumlar ve pheidoleler de yumurtlamışBenim için bu sezonun ilk Tetramorium ve Pheidolesi Ekli dosyayı görüntüle 36057
Ekli dosyayı görüntüle 36066evin önün de bir tane daha tetromorium buldum.
ığdır da pek fazla ormanlık alan olmadığı için bulmak biraz sıkıntı oluyor.Ormanlık alanlarda ara ben ne zaman ormanlik alana gitsem heryere componotus sanctus kaynıyor
Iğdırda Camponotus Fedtschenkoi var.ığdır da pek fazla ormanlık alan olmadığı için bulmak biraz sıkıntı oluyor.
Evet haberim oldu benimde @el4nce sayesindeIğdırda Camponotus Fedtschenkoi var.
@DONT 'la beraber tekrar bulmaya çalışıyoruz. 😉Iğdırda Camponotus Fedtschenkoi var.
Gelişmeleri bekliyoruz 🙃Bugün gezerken bir taşın altında siyah bir Camponotus kolonisi gördüm, iki tane pupa çaldım ve bu koloniye ekledim şuanda kabulendiler ama belki işçiler çıkıktıktan sonra öldürülürler.