Bı soru sorcam işçiler çıkmadan yemek verilmiyor diye biliyordumBugün yemek verirken 2 işçi daha çıktığını gördüm toplam 3 işçi oldu.
Maşşallah ben bıtane buldum başkada bulamadım hala arıyomEkli dosyayı görüntüle 35875Tada gece Tetramorium ararken camponotus bulmak.
İlk işçisi çıkmış yemek verirken bir kaç işçi daha çıktığını görmüş.Bı soru sorcam işçiler çıkmadan yemek verilmiyor diye biliyordum
Cinsten cinse göre değişir hangi cinsden bahsediyoruz ? Camponotusları ilk işçi çıkana kadar beslenmenize gerek yoktur.Bı soru sorcam işçiler çıkmadan yemek verilmiyor diye biliyordum
Ben sadece onu biliyordum cins ile bilgim yokCinsten cinse göre değişir hangi cinsden bahsediyoruz ? Camponotusları ilk işçi çıkana kadar beslenmenize gerek yoktur.
Örneğin catagliphis cinsi Semi claustural bir cinstir (ilk işçiye kadar beslenmeye ihtiyaç duyarlar) ancak camponotus , lasius, messor, tapinoma vb cinsler claustural cinslerdir (ilk işçiye kadar beslenmeye ihtiyaç duymazlar )Ben sadece onu biliyordum cins ile bilgim yok