Camponotus geliştirme

yektabayram1

Yumurta
Üye
Merhabalar Camponotus kolonilerimi uzun süre besleyemedim evde un kurdu veya benzeri böceklerden yok yumurtayla besliyordum ama şimdi daha hızlı gelişmesi için neler yapabilirim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

omereymenc

Media
Üye
Merhabalar Camponotus kolonilerimi uzun süre besleyemedim evde un kurdu veya benzeri böceklerden yok yumurtayla besliyordum ama şimdi daha hızlı gelişmesi için neler yapabilirim?
Şekerli su verebilirsiniz. Ayrıca Canlı yem edinmeniz lazım; yumurta,kıyma vs. İle beslemeniz sağlıklı bir sonuç doğurmayacaktır.

armagankaya

Replete
Üye
Şekerli su verebilirsiniz. Ayrıca Canlı yem edinmeniz lazım; yumurta,kıyma vs. İle beslemeniz sağlıklı bir sonuç doğurmayacaktır.
Doğrudur, ek bilgi olarak çünkü un kurtları içinde barındırdığı proteinden dolayı hayvanlara genelde bu tür yemler verilir ki canlının gelişimi artsın diye. Neden diyecek olursanız, hani insanlarda gelişmek için günlük karbonhidrat, yağ ve protein gerekiyorsa, hayvanlar için de bu geçerlidir.